EgeFırtına’da imzalar tamam

Fırtına’da imzalar tamam

06.01.2022 - 00:00 | Son Güncellenme:

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta Bucaspor 1928, Teknik Direktör Cihan Erdil’le sözleşme uzattı. Sarı lacivertlilerin başına 12. haftanın başında geçen Erdil’le 2 yıllık mukavele imzalandı.

Fırtına’da imzalar tamam

Bucaspor 1928’in başında 6 maça çıkan Erdil, mağlubiyet yüzü görmedi. Bucaspor 1928’le 4 galibiyet ve 2 beraberlik elde eden deneyimli teknik adam, İzmir ekibini zirve yarışının içine dahil etti.

Erdil, “Zirve yarışından kopmayacağız. İnanıyorum ki kulübümüz layık olduğu yerlere gelecektir” dedi. Öte yandan iç transferde 8 oyuncuyla sözleşme yenilendi.

Sözleşmeleri sezon sonunda bitecek Ahmet Aktaş, Berke Bıyık ve Ufuk Er ile 1+1 yıllık, Gökhan Köseoğlu ve Tunç Murat Behram ile 2 yıllık, Alper Kadir Duruk, Enes Alıç ve Saruhan Fındıkcı ile 2+1 yıllık yeni mukavele imzalandı.

İmza törenine Mali İşlerden Sorumlu Kulüp Asbaşkanı Erdal Gökhan ve Sportif Direktör Nihat Yılmaz katıldı.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler