Ege Folkart’a beş ödül birden

Folkart’a beş ödül birden

22.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

Real Estate Stars Ödülleri sahiplerini buldu. Folkart, 7 kategoriden 5’inde ilk 10 girdi. Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, “Başarı bize güç veriyor” dedi

Folkart’a beş ödül birden

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) ile Türkiye Müteahhitler Birliği’nin (TMB) destekleriyle düzenlenen Real Estate Stars - Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri Ödül Töreni, sektörünün zirvesini bir araya getirdi. Yedi kategoride ilk 10’a girmeyi başaran şirketlere ödülleri verildi.

Haberin Devamı

Yatırma devam

Ödül alan firmalar arasındaki tek İzmirli şirket olan Folkart, “2017 yılında Türkiye’nin En Çok Ofis Projesi Üreten Şirketleri”, “2017 yılında Türkiye’nin (Adet Bazında) En Çok Konut Üreten Şirketleri”, “2017 Yılında Türkiye’nin (Ciro Bazında) En Çok Konut Satışı Yapan Şirketleri”, “2018 Yılında Türkiye’nin En Çok Proje Yürüten Şirketleri” ve “Türkiye’nin En Çok Satış Yapan İlk 10 Şirketi (adet 2017)” kategorilerinde ilk 10’a girmeyi başardı. Folkart adına ödülleri alan Saya Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Erikli, “2019’da da çok güzel projeler ile İzmir’e yatırımlar yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Hedef büyük

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak ise, “Ödüller, yatırımlarımıza devam etmemiz için bize güç veriyor. İzmir’den çıkıp Türkiye’nin en büyük inşaat firması olma hedefinde ilerlemeyi sürdürüceğiz” diye konuştu.