27.12.2017 - 01:03 | Son Güncellenme:
Folkart Academy bünyesindeki Tiyatro Atölyesi’nin ikinci dönemini de başarıyla bitiren 16 özel sınıf öğrencisi mezun oldu.
Özel yetenek seçmelerine katılan yaklaşık 3 bin kişi arasından seçilen öğrenciler, ilk olarak Bahar Dönemi’nde eğitim aldı. Ardından yaz mevsiminde de Sersefil Müzikali’nde rol alan öğrenciler, Folkart Academy’nin Güz Dönemi’nde de eğitimlerine devam etti.
16 tiyatro öğrencisi için Folkart Academy Tiyatro Salonu’nda mezuniyet töreni düzenlendi. Törende kimi zaman eğlenceli kimi zamanda duygu dolu anların yaşandı.
Tiyatroya yeni yüzler
10 ay süren eğitimlerin sonunda tiyatro alanında yeni yüzler olacağını ifade eden Proje Koordinatörü Volkan Severcan, “Folkart, bundan sonraki süreçte de tiyatro eğitimine katkı sağlayama devam edecek. Önümüzdeki yıl farklı alanlarda da eğitim vereceğiz. Ülkemizde güzel sanatlar alanına gösterdiği ilgiden ve verdiği destekten dolayı Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak’a teşekkü ediyorum” dedi.