Ege Folkart Academy’de mezuniyet sevinci

Folkart Academy’de mezuniyet sevinci

24.11.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

Tiyatro programını tamamlayan öğrenciler sertifikalarını aldı. Proje Koordinatörü Severcan, “Toplam 2 bin kişiye eğitim verdik”  dedi

Folkart Academy’de mezuniyet sevinci

Folkart Academy’nin 2018 yılı Güz Dönemi Tiyatro Atölyesi eğitimleri sona erdi. Eğitimleri başarıyla tamamlayan öğrenciler, düzenlenen törenle sertifikalarını aldı. 2017’de yaklaşık 1000 kişiye tiyatro eğitimi verilen akademi bünyesinde, 2018 yılında toplam 1200 kişiye, tiyatro başta olmak üzere çeşitli sanat dallarında eğitim verilmesi planlanıyor.

Haberin Devamı

Folkart Academy’nin 2018 eğitim yılının ikinci yarısı olan Güz Dönemi Tiyatro Atölyesi’nde 200 çocuk ve 100 yetişkin olmak üzere toplam 300 kişi eğitim aldı. Çocuklar, 5 hafta süresince 10 saat, yetişkinler de 40 saat ücretsiz eğitim aldı.

Sanat sevgisi aşılandı

Öğrenciler, katılım belgelerini Folkart Academy’nin tiyatro salonunda düzenlenen törenle aldı. Ailelerin de çocuklarının heyecanına ortak olduğu törende Folkart Academy Proje Koordinatörü Volkan Severcan, çocuklarını sanatla buluşturduğu için ailelere teşekkür etti.

Folkart Academy’nin 2 yıl önce çocuklara ve gençlere sanat sevgisi aşılamak için kurulduğunu vurgulayan Severcan, bugüne kadar yaklaşık 2 bin kişiye eğitim verildiğini belirtti. Kursiyerlerin eğitimle tiyatroya yalnızca adım attığını dile getiren Severcan, profesyonel eğitimin de 18 yaşından itibaren alınabileceğini kaydetti.