Ege Folkart’ın başarısı her yıl katlanıyor

Folkart’ın başarısı her yıl katlanıyor

29.07.2021 - 00:00 | Son Güncellenme:

Türkiye İtibar Endeksi’nde Platin Lig’e yükseldiklerini belirten Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak “Bize duyulan güvenle geleceğe ilerliyoruz” diye konuştu

Folkart’ın başarısı her yıl katlanıyor

Türkiye İtibar Akademisi (TİA), Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) ve Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) öğretim üyelerinin akademik denetiminde ve raportörlüğünde bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Ekonomiye Fayda Endeksi (EFE) araştırmasında Folkart, Platin Lig’te yer aldı.

Haberin Devamı

Öncü markalardan biri

Ürün ve hizmetleri ile fark yaratan, yönetim performansı ile toplum tarafından en çok takdir gören, Türkiye ekonomisine ve sosyal yaşama en çok fayda sağlayan kurum ve markaların yer aldığı endekste, geçtiğimiz yıllarda Altın Lig’te yer aldıklarını belirten Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, “TİA tarafından yapılan araştırmalarda ülkenin en itibarlı ve ekonomiye katkı sağlayan öncü markaları arasında gösteriliyoruz. Folkart’a duyulan güvenle geleceğe ilerliyoruz. Ülke ekonomimize ve toplumumuza faydalı olmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Sosyal faydası yüksek

Araştırmada belirlenen 3 kategori arasında Platin Lig’te yer alan Folkart, araştırmanın temel endeksleri olan, Ürün/Hizmet Nitelik Endeksi, Firma Nitelik Endeksi ve Sosyal Fayda Endeksi’nde ön sıralarda yer aldı. Kültüre, sanata, spora, eğitime ve engellilere yönelik verdiği desteklerle adından söz ettiren Folkart, Platin Lig’te ülke genelinde topluma en çok sosyal fayda sağlayan marka oldu.
Türkiye örneklemi kabul edilen 26 bölge ve 81 ilde Bilgisayar Destekli Telefon ile Arama Yöntemi kullanılarak (CATI) yapılan araştırmada, onlarca soru yöneltildi. Araştırma için yaklaşık 12 bin kişi arandı.