Ege Fuarlar kazandıracak

Fuarlar kazandıracak

02.01.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

2018’de İzmir’de düzenlenen fuarlar, kent ve ülke ekonomisine büyük katkı koydu.

Fuarlar kazandıracak

2018’de İzmir’de düzenlenen fuarlar, kent ve ülke ekonomisine büyük katkı koydu. Ekonomik sıkıntılara en iyi ilacın fuarları büyütmek ve geliştirmek olduğunu belirten iş dünyası temsilcileri, görüşlerini paylaştı. Kongre ve fuarların kente yıllık katkısının 3 milyar lirayı aştığını ifade eden oda ve STK başkanları, her zaman desteklerinin süreceğini ifade etti.

Haberin Devamı

3 milyar lira katkı koydu

İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener: Fuarlarımızı daha verimli etkinliklere dönüştürüp nitelik olarak geliştirebilirsek, İzmir’de daha fazla yabancı katılımcı ve ziyaretçiyi ağırlayabiliriz. Kentimizin 2019 yılında 2018 yılından da verimli etkinliklere ev sahipliği yapacağına inanıyorum.
Ege Bölgesi Sanayiciler Odası Başkanı Ender Yorgancılar: İzmir’de düzenlenen fuarların kente yıllık katkısı 3 milyar lirayı aşıyor. 2019 yılında küçülme beklentisi fuarlara da yansıyacak. Atılacak doğru adımlarla bu süreci lehimize çevirebiliriz.
İzmir Ticaret Borsası Başkanı Işınsu Kestelli: Önümüzdeki yıl bundan daha kolay olmayacak. Fuarlarımız zorluklar karşısında umudun ve pes etmemenin temsilcisi olacak. İçeriği daha dolu, değişimin öncüsü olan fuarlarla iş birliklerini artırmalıyız.

Yazarlar