Ege GastroFest farklı tatları buluşturdu

GastroFest farklı tatları buluşturdu

25.10.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

İZMİR Alsancak Garı’nda gerçekleşen ‘GastroFest’, Türkiye ve dünyadan ünlü şefleri, restoran sahiplerini ve yemek tutkunlarını bir araya getirdi.

GastroFest farklı  tatları buluşturdu

İZMİR Alsancak Garı’nda gerçekleşen ‘GastroFest’, Türkiye ve dünyadan ünlü şefleri, restoran sahiplerini ve yemek tutkunlarını bir araya getirdi. Ana teması ‘Göç mutfağı’ olarak belirlenen festivalde, Ermeni, Rum, Yahudi, Kafkasya ve Balkanlar gibi farklı mutfaklardan lezzetler sunuldu. Etkinliğe Quintet Jazz Orkestrası da renk kattı. İzmir’in ünlü lezzetleri boyoz, kumru ve gevrek ile başlangıç yapılan festivalde Suriye’den İzmir’e göç eden sığınmacı kadınlar tarafından hazırlanan lezzetler de yer aldı.