Ege Gaziemir Sağlık Köyü Ağustos'ta açılıyor

Gaziemir Sağlık Köyü Ağustos'ta açılıyor

13.07.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

İlçedeki Hasta, Evde Hasta ve Yaşlı Bakım, Pozitif Yaşam ile Alzheimer Demans Danışma merkezleri, tek çatı altında buluşup hizmet verecek.

Gaziemir Sağlık Köyü Ağustosta açılıyor

Gaziemir’de Evde Hasta ve Yaşlı Bakım, Pozitif Yaşam ile Alzheimer-Demans Danışma ve Dayanışma adlarıyla üç merkezin yer alacağı Sağlık Köyü’nde son aşamaya gelindi. Belediye ile ESBAŞ birlikteliğiyle hayata geçirilecek Sağlık Köyü’nün ağustos ayında hizmete açılacağı belirtildi. Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol ile ESBAŞ Yürütme Kurulu Başkanı Dr. Faruk Güler arasında imzalanan protokolle hayata geçirilen Sağlık Köyü ağustos ayında hizmete girecek. Başkan Şenol, ESBAŞ Başkanı Mary Tuncer ve Faruk Güler ile bir araya gelerek Sağlık Köyü binasını inceleyerek değerlendirmelerde bulundu.

Haberin Devamı

Doğumdan ölüme

ESBAŞ yönetimine Gaziemirliler adına teşekkür eden Başkan Şenol, “Doğumdan önce, ölümden sonra sloganıyla uyguladığımız sosyal projelerle birçok insanın hayatına dokunduk. Şimdi de kapsamıyla bir ilk olacak Sağlık Köyü’nü hayata geçirecek olmanın heyecanını yaşıyoruz” diye konuştu. ESBAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mary Tuncer, yerinde gezerek, değerlendirmelerde bulunduğu Sağlık Köyü’nü çok beğendiğini dile getirdi. Sosyal sorumluluk anlayışları gereğince Sağlık Köyü projesinde işbirliği yaptıklarını ifade eden Tuncer, “Gaziemir Belediyesi’nin sosyal projelerini takdirle takip ediyoruz. Biz de Sağlık Köyü projesinin hayata geçirilmesine katkı koymanın gurunu yaşıyoruz” dedi.