Ege Gaziemir'de spora engel yok

Gaziemir'de spora engel yok

05.01.2020 - 00:00 | Son Güncellenme:

Gaziemir Belediyesi’nin düzenlediği spor kurslarına her yaştan vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. 21 branşta ve 6 merkezde düzenlenen 2019-2020 dönemi kış spor kurslarına binlerce genç katılıyor. Belediye Başkanı Halil Arda, “Çocuklarımızın sağlıklı yetişmesi için gerekli olan her yatırımı yapacağız” dedi

Gaziemirde spora engel yok

Sağlıklı bir toplum oluşturmak amacıyla vatandaşların spor yapacağı alanlar inşa eden Gaziemir Belediyesi, düzenlediği spor kurslarıyla da spor severlere destek oluyor. Belediye hem çocukların hem de yetişkinlerin kaliteli ve sağlıklı zaman geçirebilmeleri için spor kursları düzenliyor. 21 farklı branşta ve 6 merkezde düzenlenen 2019-2020 kış kurslarına binlerce vatandaş yoğun ilgi gösteriyor. En küçük kursiyerin 3 yaşında olduğu kurslara katılanlar, üniversitelerin spor akademilerinden seçilen antrenörler eşliğinde spor yapıyor. Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, ilçenin sporun hiçbir alanında geride kalmayacağını söyledi.

Temelden yetişiyorlar

Belediyenin kursları sayesinde sporla tanışan çocuklar, eğitmenlerin yönlendirmesiyle yeteneklerine en uygun dalda kendini geliştiriyor. Profesyonel spor hocalarından, ilgi duydukları spor dalında temelden başlayarak eğitim alan, sportif becerilerini geliştiren çocuklar ve gençler hayallerindeki sporcuların yolundan yürüyor. Spor yaparak sağlıklı yaşamla tanışan çocukların kötü alışkanlıkların pençesine düşmekten kurtulduğunu belirten Gaziemir Belediye Belediye Başkanı Halil Arda, “Gaziemir’de sağlığın ve sporun öncüsü olmak için çalışmaya devam edeceğiz. Sağlıklı nesiller yetiştirmek için gençlerimizi sporla buluşturmayı sürdüreceğiz” dedi.

Haberin Devamı


6 merkez 21 kurs

Mustafa Kemal Atatürk Çok Amaçlı Spor Salonu, Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu, ESBAŞ Spor Salonu, İlçe Stadı, Atatürk Kültür Merkezi, Sevgi Mahallesi Spor Tesisi’nde düzenlenen spor kurslarında basketbol, voleybol, kickboks, karate, güreş, halk dansları, tekvando, atletizm, cimnastik, badminton, hentbol, bale, boccia, okul öncesi hareket eğitimi, aerobik, pilates, futbol, satranç, yoga, masa tenisi ve rehabilitasyon cimnastiği dallarında eğitim veriliyor. Kurslardan yararlanmak ve kursların detayları öğrenmek isteyenler, 999 0 251 numaralı telefonu arayıp 1210 dahilisini çevirerek bilgi alabiliyor.