Ege Gençler iş ve eğitim istiyor

Gençler iş ve eğitim istiyor

27.02.2011 - 01:00 | Son Güncellenme:

Türkiye Gençlik Parlamentosu üyeleri ile görüşen İzmir Kent Konseyleri dönem sözcüsü Murat Bakan, “Bugüne kadar gençlerimiz sürekli masalla uyutuldu. Gençler artık masal değil çözüm bekliyor” dedi.

Gençler iş ve eğitim istiyor

Gençlerin özellikle seçilme yaşının 25’e indirilmesiyle ilgili Hakkari Yüksekovalı Gençlik Temsilcisi Barış Yurtseven ile Van Temsilcisi Mahzun Muharrem Yılmaz’ın sorunlarını dinleyen Murat Bakan, “Bütün gençler gelecekten kaygılı, iyi bir eğitim ve iş olanakları istiyor” diye konuştu.

Narlıdere Kent Konseyi’nde seçim
Narlıdere Kent Konseyi’nin toplantısı yapıldı. Kent Konseyi’nin toplantısına Belediye Başkanı Abdül Batur, Kaymakam Osman Arslan Canbaba da katıldı. Konsey Başkanlığı’na Halil Serbeş, Yürütme Kurulu’na Mükerrem Demir, Veli Karakurt, Hüseyin Yılmaz, Mehmet Sert, İsmail Bektaş, Aygül Çiftçi, Ali Ertan, Duran Sıvalı, Besim Toker, Füsun Özkalafat seçildi. Narlıdere’nin sorunları ve geleceğe yönelik projelerin konuşulduğu Kent Konseyi toplantısında, alt komitelerin ve meclislerin bir an önce kurulması da gündeme geldi.