Ege Gençlik merkezi için geri sayım

Gençlik merkezi için geri sayım

03.05.2021 - 00:05 | Son Güncellenme:

Kınık Belediye Başkanı Doğruer, gençlik merkezinin haziranda hizmete gireceğini müjdeledi, “Spor salonu, kütüphane, atölyeler, tenis kortu, sahalar olacak” dedi

Gençlik merkezi için geri sayım

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, Poyracık Mahallesi’nde yapımı devam eden gençlik merkezinde İlçe Gençlik Spor Müdürü Mustafa Çelik ile incelemelerde bulundu. Belediyeye ait 9300 metrekare açık alanda yapılacak olan merkezde, halı saha, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu ve yürüyüş yolları yer alacak. Gençlik Merkezi’nin haziran ayında hizmete girmesi planlanıyor.

Haberin Devamı

Ne ararsan var

Çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Doğruer, “Kınık’ta yapımı kısa süre sonra tamamlanacak olan merkezin içinde kapalı spor salonu, kütüphane, resim ve müzik atölyeleri, halı saha, basketbol sahası, voleybol sahası ve tenis kortu yer alacak. Aynı zamanda Kınık Devlet Hastanesi arkasında açık futbol sahası, anadolu lisesi ve 2’inci etap TOKİ alanı ile ilçemiz güzel bir yerleşkeye sahip olacak. İlçemize ve gençlerimize hayırlı olsun. Projede emeği geçen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu’na, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’a ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.