Ege Giyotin çalıştı

Giyotin çalıştı

17.04.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Tecrübeli teknik patron Nurettin Yılmaz performansından memnun olmadığı Uğur’u Urfa’ya götürmeyerek çalışmayan futbolcuya forma vermeyeceğinin mesajını verdi

Giyotin çalıştı

Göztepe Teknik Direktörü Nurettin Yılmaz arka adalesinde çekme olan Uğur’u Şanlıurfaspor’la yarın deplasmanda oynayacakları maçın kadrosuna almadı.
Tecrübeli teknik adamın Yükselme Grubu’nda altı maçta 446 dakika forma giyip golle tanışamayan futbolcunun performansından da memnun olmadığı öğrenildi. Yılmaz’ın Burhan’ı tek forvet oynatması bekleniyor. Göz-Göz’de cezalı İlhan’ın yanı sıra devre arasında transfer edilip hiçbir maçta forma giymeyen Aykan ve Murat Kefeli de 20 kişilik kadroda bulunmuyor.
Erzurum’dan gelen Aykan 12 maçın hiçbirinde kadroya dahi giremezken, Ordu’dan alınan Murat Kefeli iki maçta yedek kulübesinde bekledi. Göz-Göz’ün seyircisiz maçta konuk olacağı Urfa cephesinde de sıkıntılı günler yaşanıyor. Teknik Direktör Mehmet Şahan’ın hak mahrumiyeti cezasının bulunduğu ekipte ilk maçın ardından soyunma odası koridorlarında Bulut’la kavga eden Abdullah’ın yanı sıra İlhan ve Ercan kadro dışı, kaleci Armağan ise sakat.

Tüm maçları kazanmalıyız
Göztepe Teknik Direktörü Nurettin Yılmaz, Urfaspor ile çok zorlu bir maça çıkacaklarını belirterek, “Her iki takım için de kritik bir maç olacak. Biz geçen hafta İzmir’de kaybettiğimiz Türk Telekom yenilgisini telafi etmek istiyoruz. Kalan randevularımızın hepsini kazanmak amacındayız” diye konuştu.