Ege Golcüler savaşı

Golcüler savaşı

24.12.2017 - 01:30 | Son Güncellenme:

Süper Lig’de bugün karşı karşıya gelecek Göztepe ile Galatasaray’ın golcüleri, kritik maç öncesi sergiledikleri performansla dikkatleri üzerine çekiyor. Gomis ve Jahovic, maçın kaderini belirleyecek

Golcüler savaşı

Süper Lig’de son 4 maçını kazanan Göztepe, ilk devrenin son haftasında bugün 19.30’da Galatasaray’a konuk olacak. Galatasaray’da Gomis’in 14, Göztepe’de Jahovic’in 13 golü bulunurken, iki formda futbolcunun mücadelesi gol yarışına dönüşecek.

Haberin Devamı

Gözler onlara çevrildi

Teknik Direktör Tamer Tuna, 17 hafta sonunda devreyi 30 puanın üzerinde bitirmek istediklerini belirtti, “Galatasaray evinde, biz de deplasmanlarda ligin en başarılı takımıyız. Göztepe olarak elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz” dedi. Galatasaray’ın 4. kez başına geçen Teknik Direktör Fatih Terim de, çok sevdiği Göztepe’ye karşı zorlu bir sınav vereceğini belirtti.

İki sarı kırmızılı takımın randevusu, ayrıca golcülerin de savaşına sahne olacak. Bugün tüm gözler, gol krallığında yarışan Galatasaraylı Bafetibi Gomis ve Göztepeli Adis Jahovic’e çevrilecek. Bu sezon attığı 14 golle Cim Bom’a hayat veren Gomis krallıkta ilk sırada yer alırken, Göz Göz’ün önemli silahı Jahovic, 13 kez fileleri havalandırdı. Kritik mücadele öncesinde, gözler bu iki golcüye çevrilmiş durumda.

Haberin Devamı

Eski dostlar rakip oluyor

Göztepe’de sezon başında takıma dahil olan Sabri Sarıoğlu, forma şansı bulması halinde kariyerinde ilk kez altyapısından yetiştiği Galatasaray’a karşı sahaya çıkacak. Öte yandan sarı kırmızılı ekipte tekrar teknik direktörlük görevine getirilen Fatih Terim de, 1989-1990 sezonunda bir süre görev yaptığı Göztepe’ye karşı rakip olacak.