Ege ‘Görevim bitene kadar işimin başında olacağım’

‘Görevim bitene kadar işimin başında olacağım’

13.01.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

İvrindi’ye yapılan Millet Parkı’nı ve Gökçeyazı Mahallesi’ni ziyaret eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, “Bir yandan çalışacağız, bir yandan da adayımız Yücel Yılmaz’a destek olacağız” dedi

‘Görevim bitene kadar işimin başında olacağım’

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu İvrindi ilçesini izyaret etti. Belediye Başkanı Recai Baytar’ın makamında ağırladığı Başkan Kafaoğlu, daha sonra esnafla bir araya geldi, sorun ve talepleri dinledi. Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan İvrindi Millet Parkı’nı da dolaşan Başkan Kafaoğlu, “Burası tüm sosyal donatılar, bisiklet yolları, fitness aletleri, piknik alanları, çocuk oyun grupları, bay ve bayan mescitlerinin yer aldığı çok güzel bir park oldu. Biz laf değil iş üretiyoruz. 31 Mart 2019 tarihine kadar Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanıyım, işimin başındayım. Bir yandan adayımız olan Yücel Yılmaz ile birlikte tüm belediyeleri kazanmak için çalışacağız, diğer taraftan da hizmete devam edeceğiz. Cengiz Topel Köprülü Kavşağı trafiğe açıldı. İki ilçe birbirine bağlandı. Verdiğimiz sözü tuttuk, bir yıl içinde Adliye Kavşağı ve Cengiz Topel Caddesi Köprülü Kavşağı’nı açtık” diye konuştu.

Haberin Devamı

Herkes gelecek

İvrindi Belediye Başkanı Recai Baytar da, “Burası okullar bölgesi olduğu için öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve vatandaşlarımız burada bolca vakit geçirecek. 600 metre yürüyüş alanı, 600 metre bisiklet yolu var” dedi.
Ardından Gökçeyazı Mahallesi’ne geçen Başkan Kafaoğlu, çocukluk arkadaşı ve birlikte çobanlık yaptığı Yahya Özge’yi evinde ziyaret etti. Bengi Projesi kapsamında da Gökçeyazı Şehit Rıdvan Çetinkaya İlköğretim Okulu’nda öğrencilerle birlikte okuma saatine katıldı, kitap okudu.