Ege Gösterin gücünüzü!

Gösterin gücünüzü!

15.09.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

PTT 1. Lig’de 4 puana sahip iki Ege takımından Karşıyaka ve Manisaspor, konuklarını ağırlıyor. Tarzan, ligin yeni ve zorlu takımı Şanlıurfaspor’a karşı puan mücadelesi verirken, Kaf Kaf ise sahasında Ankaragücü ile oynayacak

Gösterin gücünüzü

PTT 1. Lig’deki ilk iki maçından 4 puan çıkaran Karşıyaka ve Manisaspor, üçüncü hafta randevusunda bugün konuk ağırlayacak.

Haberin Devamı

Karşıyaka, genç ağırlıklı bir kadroyla mücadele eden puansız Ankaragücü’nü konuk edecek. Müsabakanın bilet fiyatları açık tribün 10, kapalı tribün 20 TL olarak açıklandı. KSK’de cezalı Erdi Öner ve Mustafa Sevgi ile sakatlığı süren Faik forma giyemeyecek. Teknik Direktör Cihat Arslan, takıma geç katılan Makukula’yı ise ilk kez 18 kişilik kadroya alacak. Antrenman eksiğini kapatmaya çalışan yıldız futbolcunun oyunun ilerleyen bölümünde forma giymesi bekleniyor.

Bir diğer 4 puanlı Manisaspor, ligin yeni ancak zorlu rakibi Şanlıurfaspor’u konuk edecek. Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirdiklerini ve idman eksiği bulunan futbolcuların açıklarını büyük ölçüde kapattıklarını belirten Teknik Direktör Reha Erginer, “Üst üste ikinci galibiyetimizi Şanlıurfaspor karşısında almak istiyoruz. Kendi evimizde devirecek gücümüz var.” şeklinde konuştu. Bilet fiyatları; kapalı 20, Tarzan Tribünü 10, kale arkası 5 TL.