Ege Göz estetiği yöntemleri

Göz estetiği yöntemleri

26.06.2018 - 23:58 | Son Güncellenme:

Botoks uygulamaları ve göz kapağı estetiği ameliyatları, artık sadece kadınlar değil, erkekler tarafından da tercih ediliyor

Göz estetiği yöntemleri

Kaşkaloğlu Göz Hastanesi’nden Op. Dr. Lale Geribeyoğlu, botoksun, günümüzde kozmetik olarak yaygın şekilde uygulandığını, özellikle alın ve göz çevresindeki kırışıklıkların giderilmesinde kullanıldığını dile getirdi.

Haberin Devamı

‘Fazla doku alınıyor’

Botoksun, mutlaka uzman hekimler tarafından yapılması gerektiğini kaydeden Op. Dr. Lale Geribeyoğlu, “Yanlış uygulamalar, göz kapağı düşüklüğü ve şekil bozukluğuna yol açabiliyor. Botoks, ihtiyaç durumu göz önüne alınarak 25-65 yaş aralığındaki insanlara uygulanabiliyor. 4 - 6 aylık periyodlarla tekrar ediliyor” dediç. Göz için uygulanan kozmetik işlemlerden birinin de, göz kapağı cerrahisi olduğunu ifade eden Geribeyoğlu, insanların yüzde, ilk baktığı noktaların başında gözlerin olduğunu ve sarkık bir göz kapağının da, estetik sıkıntılara yol açtığını belirtti, “Göz kapağı sarkması, ağırlık hissi ve görme alanının daraltmasıyla kişiye rahatsızlık veriyor. Fazla doku, ameliyatla alınıyor, estetik dikiş sayesinde de iz kalmadan iyileşiyor. Hastalar birkaç gün içinde normal yaşamlarına dönüyor”

Yazarlar