Ege Goz Goz, solbekini Portekiz’de buldu

Goz Goz, solbekini Portekiz’de buldu

05.08.2017 - 03:51 | Son Güncellenme:

Transferde şu ana kadar 14 futbolcuyu kadrosuna dahil eden, Süper Lig’in yeni ekibi Göztepe’nin yeni hedefi Sporting Lizbonlu Zeegelaar

Goz Goz, solbekini Portekiz’de buldu

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren sarı kırmızılılar, takviye için düğmeye bastı. İtalya Serie A ekibi Udinese’de forma giyen, Iraklı solbek Ali Adnan konusundaki girişimlerinden henüz sonuç alamayan Göztepe, rotayı bir dönem Elazığspor’da da oynayan Sporting Lizbon’un solbeki Marvin Zeegelaar’a çevirdi.
Başkan Sepil devrede
Kaleci Beto’nun transfer sürecinde Portekiz kulübüyle yakın ilişkiler kuran Başkan Mehmet Sepil’in, Zeegelaar için Sporting Lizbon Başkanı Bruno Carvalho’yla bizzat görüştüğü kaydedildi. Portekiz A Bola gazetesi de, 26 yaşındaki oyuncunun Göztepe’ye transfer olduğu haberine yer verdi.
Solbek transferini 12 Ağustos’ta Fenerbahçe’yle oynanacak olan sezonun ilk maçına kadar bitirmeyi hedefleyen kurmayların, Yusuf Erdoğan’ı da Trabzonspor’dan istediği öğrenildi.
Sarı kırmızılı yönetimin Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın kadroda düşünmediği, 25 yaşındaki sol kanat oyuncusu için mesafe kat ettiği bildirildi. Yusuf, Süper Lig’de 103 maçta sahne aldı, 15 kez gol sevinci yaşadı.