Ege Göz Göz'de beklenenin altında kalanlar

Göz Göz'de beklenenin altında kalanlar

31.12.2017 - 01:27 | Son Güncellenme:

Süper Lig’de Fenerbahçe’yle birlikte en başarılı deplasman performansını sergileyen Göztepe’de, başarılar kadar hayal kırıklıkları da yaşandı

Göz Gözde beklenenin altında kalanlar

14 yıl aradan sonra yükseldiği Süper Lig’e güçlü girebilmek için kadrosunu büyük ölçüde yenileyen sarı kırmızılılarda bazı futbolcular beklentileri karşılayamadı. Büyük umutlarla kadroya dahil edilen golcüler Ghilas ve Ömer başta olmak üzere, kanat oyuncusu Gouffran, orta saha Ngando ve stoper Hakan’ın Göztepe macerası istediği gibi başlayamadı.

Haberin Devamı

Gölgede kaldılar

Jahovic’in müthiş performansının ardından diğer forvetler Ghilas ve Ömer genelde yedek kulübesinde oturdu. Yaşadığı stres kırığı yüzünden haftalarca formasından uzak kalan Ömer 4 maçta görev alabildi. Teknik Direktör Tamer Tuna’nın eski öğrencisi olan 28 yaşındaki Ömer, toplam 110 dakika sahada kalırken 1 kez fileleri havalandırdı. Ghilas ise 3 maça ilk 11’de başlasa da ardından düzenli forma giyemedi. Sadece 2 gol atan Cezayirli, 16. haftada oynanan Konyaspor müsabakasında sakatlığı olmamasına rağmen 21 kişilik kadroya alınmadı. Oynayamadığı için mutsuz olduğunu öğrenilen Ghilas’ın devre arasında takımdan gönderileceği bildirildi. Göztepe’de sezona çok iyi başlamasına rağmen, ardından düşüş yaşayan futbolcular sağ bek Sabri Sarıoğlu ve Scarione, sezona formda girmelerine rağmen çizgilerini koruyamadı.