Ege Göz Göz’den büyük tepki

Göz Göz’den büyük tepki

17.05.2021 - 00:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig’de sezonun son haftasında 16. şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş’a evinde 2-1 mağlup olan Göztepe’de Başkan Mehmet Sepil ve yönetimi, yaşanan akreditasyon krizine büyük tepki gösterdi.

Göz Göz’den büyük tepki

Beşiktaşlı idareciler ve kulüp üyelerinin daha fazla akreditasyon yapması üzerine, “Kendi evinde misafir konumuna düşmek istemeyen Göztepe yönetimi maça girmiyor” diyerek Gürsel Aksel Stadı’na gelmeyen sarı kırmızılı kurmaylara camiadan da büyük destek verdi. Oyuncular da yaşanan akreditasyon krizine tepki gösterdi. Beşiktaş’a karşı sahaya çıkan ilk 11’deki oyuncular karşılaşmadan önce güney kale arkasındaki boş tribünleri selamlayıp alkışladı. Karşılaşma bitiminde Göztepeli futbolcular ve teknik ekip orta sahada ise bayrak nöbeti tuttu.

Haberin Devamı

Karaman köpürdü

Teknik Direktör Ünal Karaman da karşılaşmada sergilenen mücadeleyi kutladı. Hafta içinde kendisi hakkında sosyal medyada çıkan yorumlara sert tepki gösteren Karaman, “Koskoca camiaları, burada hizmet veren insanları böyle basit ve sığ düşüncelerle farklı noktalara çekmek bizim milletimizin harcı değil. Bazen kırılıyoruz ama kırıldığımız yerden daha güçlü çıkarız. Ben bu tarz ağzı gevşeklerin ağzından çıkan sözü yüreğinden biraz daha damıtarak diline aktarmasını tavsiye ediyorum” dedi. Deneyimli teknik adam, “Bu zorlu süreçte duruş gösteren bütün profesyonellerimizi tebrik ediyorum. Ben her şeye rağmen oyuncularımın verdiği namuslu, ahlaklı, şerefli mücadele için onları alınlarından öpüyorum. İçeride vedalaştık. Profesyonel hayatın içerisinde tabii ki her şey var. Puan da alabilirdik, maçı da kazanabilirdik ama olmadı. Rakibimiz kazandı ve şampiyon oldular. Şampiyonluk mücadelesi veren ve küme düşen diğer takımlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” diye konuştu.