Ege Gözler Rodallega

Gözler Rodallega

26.05.2018 - 00:28 | Son Güncellenme:

Süper Lig’de sezon bittikten sonra teknik direktörlüğe Bayram Bektaş’ı getiren sarı kırmızılılardan bir transfer hamlesi daha geldi. İzmir ekibinin, Trabzonspor’un başarılı futbolcusu Hugo Rodallega’yı renklerine bağlamak üzere olduğu öğrenildi.

Gözler Rodallega

Süper Lig’de golcüsü Demba Ba’nın takımdan ayrılmasının ardından forvet arayışlarına başlayan Göztepe, Trabzonspor’la yol ayrımına gelen Rodallega’yla söz kesti. Kolombiyalı forvetin ailesini haftalar önce İzmir’e taşıdığı ve transferin en kısa sürede resmiyet kazanacağı bildirildi. Ekonomik olarak zor bir dönem geçiren Trabzonspor’un 2019 yılına kadar mukavelesi olan Rodallega’yı elden çıkarmak istediği, bu yüzden Göztepe’nin transferde zorluk yaşamayacağı dile getirildi.

Haberin Devamı

Bir golcü daha aranıyor

Türkiye’deki kariyerine Akhisarspor’da başlayan 32 yaşındaki Rodallega, Ege temsilcisinde gösterdiği performansla oldukça dikkat çekti. Yeşil siyahlılarda 2015-16 sezonunda forma giymeye başlayan tecrübeli golcü, ilk senesinde 34 maçta 19 gol attı. Ertesi sezon da ilk yarıda Akhisarspor’da top koşturan Kolombiyalı, devre arasında Trabzonspor’a imza attı. Rodallega, 1.5 sezonda 43 resmi maçta bordo mavili formayı giyip 19 kez fileleri havalandırdı. Rodallega transferini bir an önce resmiyete dökmek isteyen Göztepe’nin yurt dışında da golcü aradığı belirtildi.

Taraftardan kombine isyanı

Tüm Türkiye’nin sempatisini kazanmış Göztepe taraftarı, alt liglerde olduğu gibi bu sezon çıktıkları Süper Lig’de de takımını iç saha ya da deplasman fark etmeksizin destekledi. Sarı kırmızılıların evi olan Bornova Stadı’nı her maç dolduran futbolseverler, deplasman maçlarında da kendilerine ayrılan tribünleri tıklım tıklım doldurdu. Sezonu altıncı sırada bitiren İzmir ekibinde taraftar, başarılı geçen yılın ardından sosyal medya hesaplarından kombine anketi gerçekleştirdi. GözGöz TV hesabından yapılan ankette sarı kırmızılı renklere gönül vermiş taraftarlara bu sezon ki kombine bilet fiyatlarının ücreti konusunda seçim yapmaları istendi. Futbolseverler, Facebook’ta yapılan ankette %74 - %26, İnstagram’da &75 - %25, Twitter’da da %79 - %21 oy oranlarıyla kombine bilet fiyatlarının pahalı olduğu konusunda fikir beyan etti. Takımlarını her maç desteklemek isteyen taraftar kombine fiyatları için, “Parasızlıktan deplasmana otostopla giden arkadaşlarımız var. Kimse 700 lirayı makul göstermesin” dedi. Sosyal medya üzerinden yapılan ankette toplam 13 bin 135 oy kullanıldı. Göztepe’nin bu sezon kombine fiyatları: Maraton: 700 TL, Numaralı: 1250 TL, VİP: 2250 TL şeklindeydi.