Ege Gözler zirvede!

Gözler zirvede!

19.10.2017 - 02:34 | Son Güncellenme:

Yarın Alanyaspor’u ağırlayacak olan Göztepe, zirveye bir adım daha yaklaşmayı umuyor. Galatasaray’ın Fenerbahçe’yle, Beşiktaş’ın da Başakşehir’le karşılaşacağı haftada sarı kırmızılılar kayıp istemiyor

Gözler zirvede

Üst üste aldığı galibiyetler ile Süper Lig’de adından söz ettiren Göztepe, son olarak Antalya-spor’u deplasmanda 3-1 yenip 16 puanla 2. basamağa yükselmişti. Sarı kırmızılılar yarın konuk edeceği Aytemiz Alanyaspor engelini de aşarak haftayı karlı kapatmayı amaçlıyor. Zirve yarışındaki rakiplerinden lider Galatasaray’ın 5. Fenerbahçe’yle, 6. Beşiktaş’ın da 4. Başakşehir’le karşı karşıya geleceği haftada mutlak galibiyet hedefleyen Göztepe, sahadan 3 puanla ayrılması halinde büyük avantajı eline geçirecek.

Haberin Devamı

‘Kontrollü oynayın’

Göz Göz, Alanyaspor’u İzmir’de yendiği takdirde mutlaka puan kaybedecek rakiplerinden biriyle ya farkı kapatacak ya da arayı iyice açacak.

Üst sıralardan kopmak istemediklerini belirten Teknik Direktör Tamer Tuna, “Mutlaka kontrollü futbol oynamamız gerekiyor. Bulunduğumuz yerin daha da iyi olması için geliştirmemiz gereken yönlerimiz var. Alanyaspor da çok iyi bir takım, etkili maçlar oynadılar ve önemli futbolculara sahipler” dedi. Süper Lig kalitesinin oldukça yükseldiğini ifade eden Tuna, “Benim için sıralamanın bir önemi yok. Önemli olan bu noktada İzmir’i ve Göztepe’yi daha iyi temsil etmek” yorumunu yaptı. İzmir ekibinde sakat olan stoper Hakan Çinemre ile golcü Nabil Ghilas Alanya’ya karşı forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

Alanya önde

Göztepe, Aytemiz Alanyaspor’u 10 resmi maçta 2010-2011 sezonunda 2. Lig’de 3-1’lik skor ile 1 kez yendi. Sarı kırmızılılar, Akdeniz ekibine karşı 5 kez yenildi, 4 maçı ise berabere tamamladı. ikili arasında son maç 2015-16 sezonunda TFF 1. Lig’de oynandı.