Ege Göztepe her koldan tarıyor

Göztepe her koldan tarıyor

27.01.2011 - 01:00 | Son Güncellenme:

Göztepe’de Tevfik Saygılı yönetiminde oluşturulan 6 kişilik futbolcu izleme komitesi yurt içinde ve dışında haftada 60 maçın görüntülerini analiz edip oyuncu tarıyor.

Göztepe her koldan tarıyor

Türk takımlarının altyapılarında forma giyen tüm futbolcuları izleyen komite, gurbetçi oyuncuları da takip ediyor. Öte yandan dün kulüp binasında basın toplantısı yapan Teknik Direktör Özcan Kızıltan şampiyonluğa yürekten inandığını dile getirdi. Kızıltan, gelecek sezon göreve devam edip etmeyeceği yolundaki bir soruya, “Başarı geldikçe göreviniz sürer ama her teknik adam gibi benim de bavulum hazır” yanıtını verdi.

Haberin Devamı


Aliağa Petkim’de giden gidene
Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Aliağa Petkim, Antrenör Halil Üner’in kalp rahatsızlığı sonucu görevi bırakmasının ardından, ABD’li guard Gerald Fitch’in de İspanya’nın Malaga takımına gitmesinin şokunu yaşıyor. İzmir temsilcisine geçen ay gelen ve 6 maç oynayan Fitch, “İspanya’dan teklif aldım. Gidiyorum” diyerek dün İzmir’den ayrıldı. NBA patentli Hayes’in gelişiyle ABD’li sayısı dörde çıkan ve kontenjanındaki fazlalığı gidermek için Randle’ı Türk Telekom’a kiralayan yönetim, Fitch’in gitmesiyle bir anda guardsız kaldı.