Ege Göztepe için ayağa kalk İzmir

Göztepe için ayağa kalk İzmir

22.05.2017 - 02:38 | Son Güncellenme:

Ligin son maçında Denizlispor’la berabere kalan sarı kırmızılılar, Play Off biletini kaptı. Bu yıl, önce Altay’la yüzü gülen İzmir’in bu mutluluğu, sarı kırmızılıların da Süper Lig’e çıkarak taçlandırmasıyla daha bir anlam kazanacak

Göztepe için ayağa kalk İzmir

Göztepe, Denizli deplasmanında istediğini aldı. TFF 1. Lig'de ilk iki iddiasını kaybettikten sonra rotasını Play­ Off'a çeviren ve Süper Lig yarışının içinde kalmak için puan maratonunu ilk 6 içinde bitirmeye çalışan sarı­ kırmızılı ekip, son haftaya iddiasız giren Denizlispor ile 1-­1 berabere kaldı. Play Off biletini alan sarı kırmızılılar Boluspor ile eşleşti.

Haberin Devamı

Yer gök sarı kırmızı

Göztepeli taraftarlar, Denizli deplasmanına adeta çıkarma yaptı. Denizli Valiliği İl Spor Güvenlik Kurulu'nun 750 kişilik kontenjanı 2 bin 526'ya çıkarması sonrası İzmir'den otobüs ve özel araçlarıyla çok sayıda taraftar Denizli'ye gitti, Play­ Off yolunda kritik olan maçta takımlarını yalnız bırakmadı. Sarı­ kırmızılılar bayrak, pankart ve tezahüratlarla Denizli Atatürk Stadı'nda büyük bir coşku yaşattı.

Vural’ın Play Off sevinci

Yılmaz Vural, iki sezon üstüste farklı takımlarda Play ­Off sevinci yaşadı. Vural, geçen sezon da Adana Demirspor'un başında Play­ Off finaline kadar çıkmış, Alanyaspor'a penaltılarla elenerek Süper Lig'in kapısından dönmüştü. Denizlispor karşısında aldığı sonuçla Göztepe ligi 5. sırada tamamladı ve Play­ Off'ta Boluspor'un rakibi oldu. Göztepe ile Boluspor 25 Mayıs Perşembe İzmir'de karşılaşacak. İkinci maç ise 29 Mayıs Pazartesi günü Bolu'da oynanacak. Final ise tarafsız sahada tek maç üzerinden 4 Haziran’da yapılacak. Sarı kırmızılı camia tüm İzmir’i Süper Lig yolunda Göztepe’yi desteklemeye davet etti.