Ege Göztepe’de harekat başladı

Göztepe’de harekat başladı

16.08.2020 - 00:00 | Son Güncellenme:

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Göz Göz, transferde atağa kalktı. Önceliği kale ve forvet olan sarı kırmızılılar, A Milli Takım forması da giyen Sinan Bolat ile Gaziantep FK’da kiralık olarak oynayan Olarenwaju Kayode’yle imza aşamasına geldi

Göztepe’de harekat başladı

Süper Lig’de 3 yıldır kaleyi koruyan Beto’nun ayrılması sonrası kaleci arayışına başlayan Göztepe, listesindeki isimlerden Sinan Bolat’la anlaşmaya yakın. Adı Beşiktaş ve eski takımı Galatasaray’la da anılan 32 yaşındaki gurbetçi file bekçisinin hafta başında imza atması bekleniyor. A Milli Takım formasını da giyen Sinan, kariyerinde daha önce Genk, Standard Liege, Porto, Kayserispor, Galatasaray, Club Brugge, Nacional ve son olarak Antwerp’te görev yaptı. Bonservisi elinde olan Sinan, Galatasarayla 2014-15 sezonunda lig ve kupada şampiyonluk yaşadı.Transferde daha önce Kocaelispor’dan golcü Burak ve Hatayspor’dan ön libero Kubilay’ı alıp Soner’le 2+1 yıllığına kiralık olarak yeniden anlaştığını duyuran Göztepe, Gaziantep FK’da kiralık olarak forma giyen Olarenwaju Kayodeye kanca attı. Ligde geçen sezon 27 maçta 10 gol atan 27 yaşındaki Nijeryalı forvet için bonservisini elinde bulunduran kulübü Shakhtar Donetskle pazarlıklar başladı. Göztepe’nin listesindeki Emrah Başsan’ın ise BŞB Erzurumspor’da kalacağı bildirildi.

İki imza birden

Transferde daha önce Kocaelispor’dan Burak’la sözleşme imzalayan Göztepe iç transferde Soner Aydoğdu’yla 2+1 yıllığına kiralık olarak yeniden anlaştı, Hatayspor’dan Kubilay Sönmez’i de renklerine bağladı.