Ege Göztepe’de önce yolcular belirlenecek

Göztepe’de önce yolcular belirlenecek

07.01.2020 - 07:50 | Son Güncellenme:

Süper Lig’de ara transfer döneminde kadrosuna en az 3 takviye yapmayı planlayan Göztepe, önce gidecek futbolculara odaklandı. Başkan Mehmet Sepil’in transferlere ayırılacak olan bütçenin, gidecek futbolculara bağlı olduğunu söylediği ve forma şansı bulamayanlarla yolları ayırmayı düşündüğü ifade edildi

Göztepe’de önce yolcular belirlenecek

Göztepe, ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı kırmızılılarda yönetimin ilk hedefinin maliyeti yüksek olan futbolcularlarla yollarını ayırmak olduğu belirtildi. Göztepe’de hem takıma katkı sağlayamayan hem de yüksek maaş alan Borges, Eren Derdiyok, Yasin Öztekin, Deniz Kadah ve Sanneh ikinci yarıda düşünülmeyen isimler.

Haberin Devamı

Kamp öncesi ayrılık

Başkan Sepil’in yarın başlayacak Antalya kampında futbolcularla masaya oturacağı ve kendilerine kulüp bulmalarını isteyeceği öğrenildi. Anderlecht’ten kiralanan Sanneh’in Belçika’ya geri dönme ihtimalinin oldukça yüksek olduğu dile getirilirken, Eren’in de ülkesi İsviçre’deki kulüplerle temasları sürüyor. Borges, Yasin ve Deniz’e ise şu ana kadar transfer teklifi gelmediği belirtildi. Taraftarlar ise sosyal medyadan yaptıkları çağrılarla yönetimin bir an önce transferleri noktalamasını istedi. Taraftarlar yeni stada yıldız transfer bekliyor.