Ege Göztepeli Burak Altay ile anlaştı

Göztepeli Burak Altay ile anlaştı

07.09.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Altay’ın transferin son gününde renklerine bağladığı Göztepeli Burak Uça, siyah beyazlıların bu sezon kiralık aldığı tek futbolcu oldu.

Göztepeli Burak Altay ile anlaştı

Geçmiş dönemlerde sıkça başvurulan kiralık formülüne sıcak bakmayan Ömer Hızlıok yönetimi, Burak dışında yaptığı 18 transferin 16’sı ile en az 2 yıllık sözleşme imzaladı. Kaleci Gürkan ile Göksel’le de yaşları gereği birer yıllık anlaşma yapıldı. Futbol Direktörü Cenk Tekelioğlu, “Burak Uça bize iyi referansla geldi. Kiralık istemiyorduk ama bu kez kuralı bozduk” dedi.

Haberin Devamı

Buca’da savunma darmadağın oldu
Bucaspor’da cumartesi günü Buca Arena’da oynanacak K.Erciyes maçının son rötuşları yapılırken, Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, eksikler yüzünden sıkıntı yaşadığı defansta Erman Güraçar’a sarıldı. Transferde yaşanan belirsizlik yüzünden takıma geç katılan, fiziksel olarak arkadaşlarının gerisinde olan Erman’ı, cezalı Burak ve Serkan Yanık’ın yokluğunda mecburen sahaya sürecek. Karafırtınalar, eksiklerine rağmen 37 yaşındaki futbolcusunun tecrübesine güveniyor. Genç teknik adam, geri dörtlünün ortasında Erman’la birlikte Gençlerbirliği’nden alınan 21 yaşındaki Efe’ye görev verecek.

Altınordu’dan son dakika transferi
Altınordu, transferin son gününde Belediye Vanspor’dan Azmi’yi alırken, Teknik Direktör Yasin Çamtepe takım içindeki rekabetin üst düzeye çıktığını söyledi. Azmi’nin aralarına katılmasıyla 17’nci transferi gerçekleştirdiklerini belirten Çamtepe, “Orta sahada Mehmet Önkuzu, Zafer, Timuçin, Salih, Dündar ve Orçun gibi oyuncuların yanına Azmi’nin de eklenmesiyle rekabetin daha da artacağını düşünüyorum. Bu da bize güç verecek” dedi. Uyum sorununu aştıklarını sözlerine ekleyen genç teknik adam, pazar günü Çankırısporu’u yenip, lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini sözlerine ekledi.

Menemen Bld’de uyum sancısı
Geçen hafta Trabzon temsilcisi Beşikdüzü karşısında 1-0 öne geçtiği halde 2-1 mağlup olan Menemen Bld, bu hafta kendi evinde Gümüşhanespor ile 2-2 berabere kalarak taraftarlarını yine üzdü. Son dakika golüyle galibiyeti kaçırdıklarını hatırlatan Menemen Belediyespor Teknik Direktörü Atilla Özcan, “Beklediğimiz galibiyeti alamadık. Oyuncularım elinden geleni yaptı fakat yine son dakika golüne engel olamadık” dedi. Takımdaki uyum sorununa da değinen Özcan, uyum sorunu aşacak-larını söyledi.
KADİR ÇETİNKAYA Milliyet
Geçen hafta Trabzon temsilcisi Beşikdüzü karşısında 1-0 öne geçtiği halde 2-1 mağlup olan Menemen Bld, bu hafta kendi evinde Gümüşhanespor ile 2-2 berabere kalarak taraftarlarını yine üzdü. Son dakika golüyle galibiyeti kaçırdıklarını hatırlatan Menemen Belediyespor Teknik Direktörü Atilla Özcan, “Beklediğimiz galibiyeti alamadık. Oyuncularım elinden geleni yaptı fakat yine son dakika golüne engel olamadık” dedi. Takımdaki uyum sorununa da değinen Özcan, uyum sorunu aşacak-larını söyledi. n KADİR ÇETİNKAYA Milliyet

Yazarlar