Ege Güneşi çok özledik

Güneşi çok özledik

14.05.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

İZMİR son yılların en serin ve yağışlı baharını yaşarken yaz birtürlü gelmeyecek gibi görünüyor.

Güneşi çok özledik

İzmir’de gün içinde adeta iki mevsim birden yaşanıyor. Sabah güneşli hava yerini bir anda yağmura bırakıyor. Geçen yıl kapılarını erken açan su parkları, havuzlar açılmadı. Gardroplardan yazlıklar da çıkmadı. Meteoroloji yetkilileri sıcaklığın haftaya artacağını söyledi.

İzmir Fest’te final konseri Bedük’ten

FİNAL sınavları öncesi öğrencilerin stres attığı İzmir Üniversitesi Bahar Şenliği İzmir Fest’in son akşamında, elektronik müziğin sevilen ismi Bedük şarkılarını seslendirdi. İzmir Özel Fatih Koleji bahçesinde düzenlenen konser alanında sahneye çıkan Bedük önümüzdeki günlerde piyasaya çıkacak albümündeki şarkıları da ilk kez İzmir Üniversitesi öğrencileri ile paylaştı. İzmir Özel Fatih Koleji öğrencileri ve İzmir Üniversitesi’nin kardeş okulu Gaziemir Lisesi öğrencileri de eğlenceli saatler yaşadı.

Karabağlar’da Karadeniz rüzgarı

KARABAĞLAR Belediyesi, Kazım Koyuncu Çevre ve Müzik Festivali’nin ikincisini Bahçelievler Uğur Mumcu Parkı’nda bu hafta sonu gerçekleştiriyor. Tiyatro gösterileri, sergiler, halk oyunları ile renklenecek etkinlikte, Karadeniz müziklerini farklı bir yorumla seslendiren Fuat Saka, Moğollar, Grup Marsis gibi grup ve sanatçılar sahne alacak. Etkinlik, Dünya Horon Günü’ne de ev sahipliği yapacak, çevreci örgütler stand açacak.