Ege Güreşe davet sürüyor

Güreşe davet sürüyor

01.08.2018 - 23:07 | Son Güncellenme:

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı kırmızı dipli mum ile 10-11-12 Ağustos günlerinde yapılacak olan Kurtdereli Güreşleri’ne davet eden Yılmaz, Valilik, Ticaret ve Sanayi Odası, Osmangazi Belediyesi ve tarihi çarşıyı da ziyaret etti.

Güreşe davet sürüyor

Bursa ziyareti kapsamında, Yıldırım Belediye Başkanı Dr. İsmail Hakkı Edebali’yi de davet eden Başkan Yılmaz, Başkan Edebali ile birlikte Planlama ve Kentsel Gelişim Merkezi’ni ziyaret etti. Başkan Yılmaz, “Kentsel dönüşüm Türkiye’nin bir gerçeği. Tüm şehirlerimizin güvenli ve kaliteli yapılara ihtiyacı var. Bu süreci doğru yönetmek için böyle merkezlerin olması çok doğru bir uygulama. Bizler de yürüttüğümüz çalışmalar hakkında şehirlerin yöneticileri olarak istişarelerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Haberin Devamı

İstanbul’a geçti

Başkan Yücel Yılmaz, AK Parti Bursa Milletvekili ve 66. Hükümet Dönemi Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, Vali İzzettin Küçük, AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı İbrahim Burkay, Bursa Çarşılar Federasyonu Başkanı Muhsin Özyıldırım’ı da davet etti
İstanbul’a geçen Başkan Yücel Yılmaz, İstanbul’da Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ı, Cihan Pehlivanı Kurtdereli Mehmet Pehlivan anısına düzenlenecek güreşlere davet etti.