Ege 'Güzel günler göreceğiz'

'Güzel günler göreceğiz'

04.09.2018 - 01:58 | Son Güncellenme:

Van deplasmanından 1 puanla dönen Karşıyaka’da yüzler gülüyor. 1774 kilometre uzaklıktaki karşılaşmada yeşil kırmızılı ekibi yalnız bırakmayan, cefakâr taraftarlara övgüler yağdıran Karşıyaka Teknik Direktörü Ufuk İskender, “Taraftarımız bir kez daha kendini kanıtladı, 20 saatlik yolu aşıp bizi yalnız bırakmadı. Bize inansınlar, daha çok çalışmaya devam edeceğiz” dedi

Güzel günler göreceğiz

TFF 3.lig 2. Grupta Karşıyaka, deplasmanda Van Büyükşehir Belediyespor’a konuk oldu. Zorlu deplasmandan 1 puanla dönen yeşil kırmızılılar gelecek adına umut verdi. Maç sonu değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Ufuk İskender, “Öncelikle kulübümüz adına üst düzey bir performans sergilediğimizi dile getirebilirim. Her zaman söylediğim gibi yürekli futbolcularıma müteşekkirim. Hatalarımızı biliyoruz. Kesinlikle galibiyetle dönebilirdik. Binlerce kilometre yol gelen vefakar Karşıyaka taraftarına söyleyecek söz bulamıyorum. Bize çok farklı duygular yaşattı. Van Büyükşehir Belediyespor camiasından aldığımız övgü kesinlikle bizleri şımartmayacak.

Haberin Devamı

‘Cumartesi buluşuyoruz’

Cumartesi günü evimizde oynayacağımız Düzcespor maçına tüm taraftarımızı bekliyorum” dedi. Öte yandan maç sonrası İzmir’e dönmek için havalanan ekibe uçakta pilottan da büyük jest geldi. Başta Teknik Direktör Ufuk İskender olmak üzere tüm ekibin zorlu deplasmandan 1 puan ile dönmesini kutlayan pilot, yeşil kırmızılı ekipten ve diğer yolculardan alkış aldı.