Ege HABER TURU

HABER TURU

24.08.2009 - 01:49 | Son Güncellenme:

Kemal Kılıç uyardı.. Göz Göz yenemedi

HABER TURU

Kemal Kılıç uyardı
Bank Asya 1.Ligi’nde oynadığı ilk maçta Kocaelispor’u 4-0 yenen Bucaspor’da yüzler gülerken, Teknik Direktör Kemal Kılıç yere sağlam basmaları gerektiğini söyledi. Farklı skor ve sergilenen futbolun umut verici olduğunu, ancak önlerinde uzun bir maraton bulunduğunu hatırlatan Kılıç, “İlk haftadan zafer sarhoşu olmanın anlamı yok. Rehavete kapılmamalıyız” dedi. Kocaelispor’un sahaya genç oyuncularla hatırlatan Kılıç, kendilerini çok daha zor maçların beklediğini vurguladı.

Altınordu umutlu
Gölcük Yaylası’nda 3-3 berabere kaldığı Balıkesirspor’la deplasmanda oynadığı rövanşta 1-1’lik eşitliği son dakikada yakalayan Altınordu’da Teknik Direktör Adnan Özbağcı, takımının durumundan memnun olduğunu söyledi. Özellikle ilk yarıda ortaya güzel bir futbol koyduklarını belirten Özbağcı, “Balıkesirspor da iyi bir takım. Gölcük’te yaptığımız ilk maç 3-3 bitmişti. Şimdi de 1-1 berabere kaldık. Takımda eksik bir taraf yok. Sadece ileri uçta biraz daha etkili olmamız gerekiyor” diye konuştu.

Göz Göz yenemedi
Resmi ve özel oynaadığı son 13 maçta mağlup olmayan Göztepe, Sakaryaspor ile oynadığı hazırak maçından 1-1’lik sonuçla ayrıldı. Kardeş iki kulübün mücadelesinde taraftarlar iki takımı da alkışlarla karşıladı. Sakarya Atatürk Stadı’nda oynanan mücadeleyi Göztepe Başkanı İmam Altınbaş da izledi. Sakarya’nın golünü 40. dakikada Koray atarken, Göz-Göz Mert Somay’ın yerine oyuna giren Tahir’le 87. dakikada skoru eşitledi. Öte yandan sarı kırmızılılar, Fethiyespor maçına doğal çim sahada hazırlanmak için antrenmanlarını Atatürk Stadı yan sahalarında yapma kararı aldı.

Arkas beklemede
Yeni sezon hazırlıklarını (A) Milli Takım kadrosunda yer alan Gökhan, Nuri, Ahmet ve Burutay’dan yoksun süründüren Arkasspor’da Genel Koordinatör Yaşar Ergün, kamp programının fikstür çekiminden sonra belli olacağını söyledi. Fikstürün 27 Ağustos Perşembe günü çekileceğini söyleyen Ergün, “Yabancı oyuncularımız aramıza katıldı. Ekim ayında lig başlayacak. Fikstür belli olduktan sonra, oynayacağımız hazırlık maçlarının programı da netleşecek” diye konuştu.