Ege HABER TURU

HABER TURU

12.12.2009 - 01:00 | Son Güncellenme:

Altay’da seferberlik ..Akhisar rahata erdi ..Pınar Bursa’da

HABER TURU

Altay’da seferberlik Dardanelspor sınavında forvet hattında sakat olan Zafer ve Ufuk’un yanı sıra cezalı Tiago’dan yararlanamayacak Altay, bileğinde sorun bulunan Burak’ı maça yetiştirmek için seferber oldu. Haftalardır sakat sakat oynayan Burak’ın ağrılarının arttığı açıklandı. Bu futbolcunun oynayamaması halinde, Şehmus’un yanına alternatif aranacak.

Akhisar rahata erdi İkinci Lig 2. Grup’ta Play-Off biletini cebine koyan Akhisar Bld, yarın deplasmanda oynayacağı Tepecik Bld maçı öncesi Teknik Direktör Atilla Özcan, “Play-Off’u garantilediğimiz için üzerimizdeki baskı kalktı. Bundan sonra daha rahat oynayacağımızı düşünüyorum. Amacımız yenilmezlik unvanımızı sürdürmek” dedi.

KSK’de şok Tahkim Kurulu, Karşıyaka’nın geçen sezon sonunda takımdan ayrılan santrfor Serkan İrdem’e 83 bin 487 TL’lik alacağını faizleriyle birlikte ödemesine karar verdi. Yeşil-kırmızılı ekipte 3 sezon oynayan Serkan halen Mersin İdman Yurdu’nun formasını giyiyor.

Pınar Bursa’da Beko Basketbol Ligi’nde üst üste Galatasaray ve Efes Pilsen’e mağlup olan Pınar Karşıyaka, dokuzuncu hafta mücadelesinde Bursa’da bugün Tofaş’a konuk olacak. Bursa Atatürk Spor Salonu’nda mücadele saat 17.00’de başlayacak. Maç öncesi iki takımın da ligde 4 galibiyet, 4 mağlubiyeti bulunuyor.

Arkas hesap kesecek Isku Tampere’yi iki maçta da mağlup ederek CEV Cup’ta son 16 takım arasına kalan Arkas, 2007-08’de Şampiyonlar Ligi’nde 3-0 ve 3-2’lik skorlarla yenildiği İspanyol rakibi Mallorca’yla arasındaki hesabı kapatmaya hazırlanıyor. Mavi-beyazlı ekip, Atatürk Spor Salonu’nda bugün 17.00’de Bozkurt Belediye ile lig maçı oynayacak.

Hentbol şöleni İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Süper Lig’de mücadele eden erkek ve bayan hentbol takımları Celal Atik Spor Salonu’nda bugün rakiplerini arka arkaya ağırlayacak. Bayanlar Süper Ligi’nde İzmir BŞB saat 12.30’da Çankaya Bld. Hoy-Tur’la erkek takımı ise Ankara İl Özel İdare’yle aynı salonda 14.30’da karşılaşacak.