Ege ‘Hangi görev verilirse onu yapmaya hazırız’

‘Hangi görev verilirse onu yapmaya hazırız’

07.01.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

‘Hangi görev verilirse onu yapmaya hazırız’

AK Parti Uşak teşkilatı’nın düzenlediği yemeğe katılan Başkan Nurullah Cahan, “Kentin her mahallesinde eserimiz var” dedi.

Haberin Devamı

AK Parti Uşak İl Teşkilatı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın da katıldığı yemekli toplantıda bir araya geldi. Yoğun katılımın gerçekleştiği, birlik ve beraberliğin en güzel örneğinin sergilendiği toplantıya Belediye Başkanı Nurullah Cahan da katıldı. AK Belediyeciliğe yakışır şekilde halka hizmet ettiklerini vurgulayan Başkan Cahan, “2014’ten bu yana her mahalleye hizmet götürdük. Halkımızın rahatı ve refahı için çalıştık. Uşak’ın her mahallesinde eseirmiz var. Makam ve koltuk sevdalısı değiliz. Bu makamlar halka hizmet için vardır. Biz de hizmet için buradayız” dedi.

Prestij projeler

Uşak’ın çehresini değiştiren projelere imza attıklarını kaydeden Cahan, şunları söyledi: “TOKİ işbirliğinde sanayiden konut ve ticari alan dönüşümün sağlandığı 450 milyonluk dev yatırımı kısa sürede hayata geçirdik. Kamu kurumlarını şehrin farklı noktalarına taşıyarak, elde ettiğimiz alana Kentpark’ı inşa ettik. Kenti modern yol ve aydınlatmalarla donattık. Modern pazaryerlerini hizmete açtık. Uşak’ı kültür ve sanatla anılan bir kent haline getirdik. Şimdi bayrak değişimi zamanı geldi. Bundan sonra da AK Parti neferi olarak bize hangi görev verilirse onu yapmaya hazırız.”