Ege Hastanedeki Beşok için yakalama kararı

Hastanedeki Beşok için yakalama kararı

11.02.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

İzmir’de, 3 Şubat’ta Esat Beşok ve İdris Turşak arasında yaşanan hesaplaşmanın ardından, çatışmada başından yaralanıp hastanede yoğun bakıma alınan Beşok’la ilgili “yakalama kararı” çıkarıldı.

Hastanedeki Beşok için yakalama kararı

Savcılık, İdris Turşak’ın ölümüyle sonuçlanan ve üç kişinin tutuklandığı olayın içinde olan Esat Beşok, hastaneden taburcu olması halinde hemen gözaltına alınıp adliyeye sevk edileceği belirtildi. Halen Atatürk Eğitim Hastanesi ‘nde tedavisine devam edilen Esat Beşok’un hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi. Gözaltına alınan Y.C, arkadaşı H.E. ile İdris Turşak’ın şoförü İ.E.T, tutuklanmışlardı.

Haberin Devamı

Polis otosu kaza yaptı: 3 yaralı

Manisa’da, caddeye kontrolsüz çıktığı ileri sürülen otomobille polis otosu çarpıştı. Kazada bir başkomiser, bir polis memuru ve diğer otomobilin sürücüsü yaralandı. Başkomiser Gürsel Caner’in de içinde bulunduğu polis memuru Mehmet Çandır (35) yönetimindeki 45 A 7321 plakalı polis otosu, iddiaya göre caddeye kontrolsüz çıkan Metin Işık’ın kullandığı 35 AC 2411 plakalı otomobille çarpıştı. Polis otosu, çarpışmanın şiddetiyle ters döndü. Caner ile Çandır, araçtan çıkarılıp hastaneye kaldırıldı.
İLKER KILIÇASLAN DHA

Polis, banknot topladı

Balıkesir’de sahte para ihbarı üzerine harekete geçen polis, paraların bulunduğu TIR’ın yerini belirleyerek kent girişinde önlem aldı. Polisin yolda uygulama yaptığını gören Z.Ö. iddiaya göre, elindeki poşeti camdan yola fırlattı. Rüzgarın da etkisiyle poşetteki sahte 50 TL’lik banknotlar yola saçıldı. Polis, iki zanlıyı da yakaladı. Z.Ö’nün üzerinden 56 adet sahte 50 TL’lik banknot bulundu. Zanlılar, tutuksuz yargılanacak.
DHA

Yazarlar