Ege HAVUZDA KONSERLİ SERİNLİK

HAVUZDA KONSERLİ SERİNLİK

27.07.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

İZMİR hafta sonu adeta kavruldu. Termometreler 41 dereceyi gösterdi.

HAVUZDA KONSERLİ SERİNLİK

Nemin etkisiyle sıcaklık daha da fazla hissedildi. Kentte kalmak zorunda olanlar soluğu Balçova’daki Aquacity’de aldı. İzmir’in tek su parkı da onlara sürpriz yaptı. Dünyaca ünlü Jamaikalı şarkıcı Soca Boy’u konuk etti. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Soca Boy, gerek şarkıları gerek şovuyla beğeni topladı, keyfe keyif kattı.


Gazetecilere, imza gününde büyük ilgi
STAR Haber Grup Başkanı, araştırmacı-gazeteci Uğur Dündar, Hürriyet Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil ve Milliyet’te görev yapan gazeteci Nedim Şener, Alaçatı Dost Kitabevi’ndeki imza gününde buluştu. Dündar, Nedim Şener’in kaleme aldığı, kendi yaşamını anlatan “Uğur Dündar: İşte Hayatım” adlı kitabı imzaladı. İzdiham yaşanan etkinlikte, büyük ilgi gösterilen üç isim sık sık alkış aldı, sevenleriyle bol bol fotoğraf çektirdi.

Dündar’a ödül
USTA gazeteci Uğur Dündar, Gündoğdu Rotaract Kulubü’nce, Gazeteciler ve Basın Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, ‘Meslek Hizmet Ödülü’ne layık görüldü. Dündar’a ödülünü, Kulüp Başkanı Berk Nazlı verdi. n DHA

Foça’da keyif dolu geceler
FOÇA’NIN gözde eğlence mekanı Mambo Beach Club, Türkiye’nin ünlü DJ’lerini eğlenceseverlerle buluşturacak. 31 Temmuz’da DJ Suat Ateşdağlı, çok özel partide girecek müzik kabinine... 14 Ağustos’ta DJ Ece Toprak, 21 Ağustos’ta da Ayşe Özyılmazel ve DJ Yasemin Şefik performans sergileyecek. Eğlence ve müzik dolu saatler, sabahın ilk ışıklarına kadar devam edecek. n ERAY ARPAŞİN

Bostanlı’da caz rüzgarı esecek
ÜNLÜ isimlerin sahne aldığı Karşıyaka Açıkhava Tiyatrosu’nda bu gece Fatih Erkoç ve Kerem Görsev konser verecek. Vokalde Erkoç, piyanoda Görsev’in olacağı caz rüzgarı büyüleyecek. İki usta müzisyen, İzmirli hayranlarıyla uzun bir aradan sonra tekrar buluşacak olmanın heyecanını yaşadıklarını söyledi.