Ege ‘Hayalimiz, mutlu bir kent yaratmak’

‘Hayalimiz, mutlu bir kent yaratmak’

14.02.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Altıeylül Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın adayı Hasan Avcı çalışmalarını ve hedeflerini Milliyet Ege’ye anlattı.

‘Hayalimiz, mutlu bir kent yaratmak’

Altıeylül Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın adayı Hasan Avcı çalışmalarını ve hedeflerini Milliyet Ege’ye anlattı. Başkan Avcı “Her bir mahallemizde içinde kütüphaneler olacağı Mahalle Konakları yapmak istiyoruz. İlk Millet Kıraathanemizin Plevne Mahallesi’nde İsmail Akçay Parkı’nda inşaatına başladık, kabası bitmek üzere. Sultan Alpaslan Kültür Evi’nin temelini atacağız. ALGEM binamız hızlı bir şekilde devam ediyor. Bahçelievler Mahallesi’ndeki 2 dönümlük araziye 3 bin metrekare kapalı olan, yüzme havuzu, ofisler, sosyal tesislerin olduğu bir yer yapacağız. Arkasına 20 dönümlük bir yrşil alan kazandıracağız” dedi.

Haberin Devamı

18 bin aileye ulaştı

Kırsal mahallelerde de 48 bin kişinin yaşadığını kaydeden Avcı “Vatandaşlarımızın, gençlerimizin spor sahası isteklerini projelendireceğiz. Nerde bir yeşil alan görsek parka dönüştürüyoruz. Önümüzdeki süreçte çocuklarımız için macera parkları yapacağız. Yeşili bol, mutlu insanların yaşadığı bir Altıeylül hayal ediyoruz” diye konuştu.
Sosyal belediyecilik açısından yoğun bir yıl yaşadıklarını söyleyen Avcı, “18 bin aile sosyal belediyecilik uygulamalarından faydalandı. Gıda market, giyim, kömür, yardımları ile ailelerimize yoğun bir destek veriyoruz” şeklinde konuştu.