Ege Hayaller çöpe gitti!

Hayaller çöpe gitti!

16.01.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Konak Belediyesi’nin Mezarlıkbaşı 926 sokakta esnafın da ekonomik katkısıyla ticaret merkezine dönüştürmek için hazırlayıp hayata geçirdiği proje boşa getti.

Hayaller çöpe gitti

Belediye 2007 yılında sokakdaki binaların dış cephe restorasyonları ile örnek olacak alt yapı ve çevre düzenlemesi yaptı, sokağa oturma bankları koydu, palmiye ağaçları dikti, zemini yeniledi, aydınlatma lambaları dikti. Fakat tüm bu çabalarla yapılan proje bir türlü ilgi görmedi. Tüm masraflara rağmen burası bir ticari merkeze dönüştürülemedi. Sokağın zemin taşları kırıldı, oturma bankları, lambalar kırıldı veya çalındı. Sokak bir çöp deposuna ve araç girişi yasak olmasına rağmen bir otaparka dönüştü.

Haberin Devamı

Soyak’ta indirimli satışlar sürüyor

Gayrimenkul, enerji, çimento ve döküm sektörlerinün öncü ismi Soyak; Karşıyaka’da doğayla iç içe, konforlu ve huzurlu bir yaşam vaat eden Soyak Siesta için benzeri görülmemiş ödeme koşulları sundu. Mart 2011’de 1. ve 2. etapların teslim edildiği, 3. ve 4. etaplarında ise talep patlaması yaşanan Soyak Siesta, yeni yıl nedeniyle yeni fiyat uygulaması başlattı.
Soyak Siesta, 60 ay yüzde 0 faiz veya peşine yüzde 10 indirim avantajları ile sunuyor. 2 bin 250 konuttan oluşan “az katlı bina” konseptiyle İzmir’de kent yaşamına farklı bir soluk getiren Soyak Siesta; 1+1, 2+1 ve 3+1 tipindeki daireleri ile her zevkehitap ediyor. n İZMİR Milliyet

Erken rezervasyona duvarlarda tanıtım

Haberin Devamı

Erken rezervasyonu özendirmek için kampanya başlatan Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Büyükşehir’in gösterdiği aralarında istinat duvarı, boş arazi ve viyadük altı gibi toplam 16 yere afiş asacak. Vatandaşların erken rezervasyon sayesinde tatil yapabilmesi, indirimlerden yararlanabilmesi amacıyla Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın geçen yıl başlatığı erken rezervasyon kampanyası tekrarlanacak. Kampanya Bakanlık, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği, Türkiye Otelciler Federasyonu ve Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB) tarafından düzenlenecek ve 25 ilde Mayıs ayına kadar sürecek.
İZMİR DHA

‘İzmir, Hollanda şansını kullanamadı’

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İşler, Hollanda’daki Utrecht Turizm Fuarı’nda İzmir’in bağımsız bir stantla yer almamasını eleştirdi. İşler “Kuşadası, Bodrum ve Kemerli turizmciler bile bağımsız bir stantla katıldılar fuara. İzmir bölgemiz için son derece önemli olan bu pazarı göremeyip uyumuştur” dedi. Hollanda’nın Utrecht kentindeki Utrecht Turizm Fuarı’na Türkiye 750 metrekarelik bir stantla katıldı.
İZMİR DHA