Ege Hayalleri traktör altında yok oldu

Hayalleri traktör altında yok oldu

05.12.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Profesyonel futbolcu olma hayali kuran Bayındırspor U17 takımının sol kanat oyuncusu Kürşat Kalemci, tarladan dönüşte ehliyetsiz kullandığı traktörün altında kalarak can verdi

Hayalleri traktör altında yok oldu

Bayındır’da bir ocağa daha ateş düştü. Ehliyetsiz traktör sürücüsü 14 yaşındaki Kürşat Kalemci, pisi pisine öldü. Amatör Küme takımlarından Bayındırspor’un U17 takımının başarılı sol kanat oyuncusu Kürşat, tarla dönüşü devrilen traktörün altında kalarak feci şekilde can verdi. Yanındaki arkadaşı Sinan Kocaer (15) ise kazadan yaralı olarak kurtuldu. Bayındırspor U17 takımı oyuncuları, dünkü Tirespor maçına sahaya Kürşat’ın 3 numaralı formasıyla seremoniye çıktı.
Tarlada iş yaptı
Kaza, Bayındır’a bağlı Yakacık Köyü’nde, cuma akşamı saat 21.30 sıralarında meydana geldi. Okulu bırakıp ailesi bütçesine destek olmak için tarlada çalışmaya başlayan Kürşat Kalemci, sabah saatlerinde yakın arkadaşı Sinan Kocaer ile birlikte 35 E 4519 plakalı traktörle tarlaya gitti. Akşam saatlerine kadar tarlada çalışan iki arkadaş, evlerine dönmek üzere yola çıktı. Asmalı Kuyu Mevkisi’ne geldiklerinde direksiyon hakimiyetini kaybeden ehliyetsiz genç sürücü, traktörün devrilmesine engel olamadı. Kürşat Kalemci ve Sinan Kocaer, traktörün altında kaldı. Sinan, hafif sıyrıklarla kurtulurken, Kürşat, olay yerinde hayatını kaybetti. Bayındır Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Kocaer’in durumunun iyi olduğu öğrenildi. Profesyonel futbolcu olmanın hayallerini kuran Kürşat’ın ölümü, arkadaşlarını ve yakınlarını yasa boğdu. Kürşat’ın cenazesi, gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Haberin Devamı

Kürşat’ın formasıyla sahaya çıktılar

Bayındırspor U17 takımı futbolcuları, Tirespor maçına, Kürşat Kalemci’nin 3 numaralı formasıyla çıktı. Çok duygusal anların yaşandığı seremonide, “Kürşat’ın anısını hep yaşatacağız” yazılı pankart da açıldı. Kürşat Kalemci’nin ailesi, “Oğlumuzun en büyük arzusu, profesyonel futbolcu olmak, Süper Lig’de oynamaktı” dediler.