Ege Hayatla eş zamanlı televizyon: Ben TV

Hayatla eş zamanlı televizyon: Ben TV

31.03.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

İnternet ortamında dünyanın her yerinden izlenebilecek Ben TV, 16 Nisan’da test sürecini tamamlayarak, yayın hayatına başlıyor

Hayatla eş zamanlı televizyon: Ben TV

İnternet üzerinden tüm dünyaya yayın yapacak Ben TV, kuruluşunu İzmir’de tamamladı. Sistemini HD altyapısı üzerine kuran Ben TV, canlı yayın ve bant kayıt reji ve stüdyoları ile tüm yayın sistemlerini yapılandırdı. Böylelikle kayıt ve yayının birlikte kullanımı gerçekleştirilebilecek. Halen test yayın sürecini yaşayan Ben TV, 16 Nisan 2012 tarihinde normal yayına başlamayı hedefliyor. Internet streaming teknolojisi ile yapılacak yayınları www.kanalben.com adresinden izlenebilecek.

Her ülkeden izlenebilecek
Tam donanımlı altyapısı sayesinde, haberden ekonomiye, spordan aktüaliteye, modaya, magazine kadar her konuda yapacağı yayınlarla, içerik bakımından zengin programlarını tüm dünyaya internet üzerinden yayınlayacak. Böylelikle izleyiciye hem internet hızıyla çağdaş bir yöntemle ulaşacak, hem de dünyanın her ülkesinde etkin bir şekilde yerleşmiş olan Türklerin de Türkçe yayın izleyebilmelerini mümkün kılacak.

Haberin Devamı

Dünyaya, Türkiye’yi EXPO’yu tanıtacak
Ben TV Genel Yayın Yönetmeni Erol Yaraş, dünya çapında yaşayan yaklaşık 80 milyon Türk vatandaşına hitap edeceklerini belirterek, şöyle konuştu: “Ben TV sayesinde artık dünyanın her yerinden hem İzmir’i, hem Türkiye’yi takip edebilecekler. EXPO sürecinde İzmir’in neler yaptığını rahatlıkla öğrenebilecekler. 24 saat boyunca aktif bir kanal olacağız.”