Ege Hayatlarınızı kolaylaştıracağız

Hayatlarınızı kolaylaştıracağız

26.05.2018 - 01:32 | Son Güncellenme:

İzmir Büyükşehir Başkanı Aziz Kocaoğlu, engelli bireylerle iftarda bir araya geldi, “Sizlerin hayatını kolaylaştıracak projeler yapacağız” dedi.

Hayatlarınızı kolaylaştıracağız

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayının son iftarını engelliler için verdi. Tarihi Havagazı Fabrikası’nda kurulan ‘Engelsiz sofrada’ 4 bin 700 konuk ağırlandı. Çölyak ve fenilketonüri (enzim yetersizliğine bağlı kalıtsal bir hastalık) hastaları için de özel mönüler hazırlandı. Programa, CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan ve CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in yanı sıra belediye bürokratları da katıldı. Etkinlikte Başkan Aziz Kocaoğlu, konuklarıyla yakından ilgilendi.
‘Eksiklerimiz var’
İşitme engelliler için işaret diline de çevrilen konuşmada Başkan Kocaoğlu, engelli bireylerin hayatını kolaylaştırmak için projeler yaptıklarını, eksikliklerin olduğunu fakat eksiklikleri gidermek için samimi şekilde çalıştıklarını söyledi, Ramazan’ın kente ve ülkeye huzur, barış getirmesini diledi. Kocaoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak bütün hemşehrilerimizin olduğu gibi sizlerin de hayatını kolaylaştırmak için elimizden gelen her türlü desteği, projeyi gerçekleştirmek üzere çalışıyoruz. Tabi ki eksiklerimiz var, farkındayız. Ama iyi niyetle samimiyetle çalışıyor, sizlere layık olmak istiyoruz” dedi.