Ege ‘Hayatta lider olmaya çalışın’

‘Hayatta lider olmaya çalışın’

21.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

‘Hayatta lider olmaya çalışın’

Mektebim Okulu öğrencileriyle bir araya gelen Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Sancak iş hayatındaki deneyimlerini paylaştı, “Çalıştığınız insanlara güvenin” önerisinde bulundu.

Haberin Devamı

M-Lead (Mektebim Liderlik, Girişimcilik ve Gelişim Modeli) Eğitim Modeli kapsamında öncü isimleri Kariyer Günleri Seminerleri kapsamında öğrencilerle buluşturan Mektebim Okulları, Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak’ı konuk etti. Lise öğrencileriyle bir araya gelen Sancak, iş hayatındaki deneyimlerini paylaştı.

Folkart’ın nasıl kurulduğunu anlatan Sancak, “2006 yılında Folkart’ı kurduk. İzmir’deki lüks konut ihtiyacını karşılamak istedik. Türkiye’nin İzmir’den çıkan en büyük inşaat şirketi olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Bugünlere gelirken, kendine güvenmenin, karar almanın, hedef belirleyerek, o hedefe doğru ilerlemek iş yaşantımıza ve şirketimize ciddi katkılar sağladı” dedi.

Haberin Devamı

İş yaşamına dair anekdotlar anlatan Sancak, “Lider kitleleri arkasından sürükleyebilen kişilere denir. Yönetici ise verilen görevi yerine getiren kişidir. Hayatta yönetici olmaya çalışmayın. Lider olmaya çalışın. İnsanların size güvenmesi ve sizinde aynı şekilde beraber çalıştığınız insanlara güvenmeniz gerekir” diye konuştu. Mektebim Okulları Ege Bölge Koordinatörü Ahmet Tuncay Yapıcı da, etkinliğe katılımı nedeniyle Sancak’a teşekkür etti.