EgeHedef, Denizlili üreticinin daha çok kazanması

Hedef, Denizlili üreticinin daha çok kazanması

18.06.2023 - 00:05 | Son Güncellenme:

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kentteki küçük ve orta ölçekli işletmelerde bulunan büyükbaş ve küçükbaş hayvanlarda mineral eksikliğini gidermeye yönelik mineral taşı destekleme projesi başlattı. Tarım ve Orman İl Müdürlüğü işbirliği ile yapılan projeyle, Denizli genelinde 27 bin 10 işletmede bulunan 446 bin 536 adet küçükbaş ve 199 bin 564 büyükbaş olmak üzere toplamda 646 bin 100 adet hayvanın mineral yalama taşı ihtiyacı karşılandı.

Hedef, Denizlili üreticinin daha çok kazanması

Sanayi ve turizm kenti Denizli’nin aynı zamanda çok önemli bir tarım ve hayvancılık şehri olduğunu söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Yıllar içinde Denizlili çiftçi ve üreticilerimize nefes aldıracak 50’nin üzerinde proje hayata geçirdik.  Üretmek çok kıymetli. Çiftçi ve yetiştiricilerin daha çok kazanması bizi de mutlu ediyor. Üretim sizden destek bizden. Üreticimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Haberin Devamı

Hindistan’dan ziyaretçi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) Anadolu Ekonomi Diplomasisi programı kapsamında kente gelen Hindistan Büyükelçisi Dr. Virander Paul ve beraberindekileri ağırladı. Her iki ülkenin gelişen ticaret hacmine Denizli’nin daha da fazla destek olacağına inandığını kaydeden Başkan Zolan, “Bu konuda katkı sağlamak bize mutluluk verir. Ticari ve siyasi boyutta ilişkilerimizin daha da gelişmesini arzu ediyoruz” diye konuştu.