Ege ‘Hedefimiz yüzde 65’

‘Hedefimiz yüzde 65’

03.02.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

CHP Konak Belediye Başkan adayı Abdül Batur, seçim bölgesindeki çalışmalara CHP Konak İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek başladı.

‘Hedefimiz yüzde 65’

CHP Konak Belediye Başkan adayı Abdül Batur, seçim bölgesindeki çalışmalara CHP Konak İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek başladı. Batur, burada kalabalık bir partili grubu tarafından meşalelerle karşılandı. Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’ın da katıldığı programda konuşan Batur, Pekdaş’ın ardından Konak’ı en iyi bilenlerden biri olduğunu söyleyerek, seçimlere kadar kimseyi evinde görmek istemediğini, en az yüzde 65 oranında oy almaları gerektiğini belirtti.
Batur, seçim bölgesindeki çalışmalarına, ilçe ziyaretiyle başladı. CHP Konak İlçe Başkanlığı’na gelen Batur’u, kalabalık bir partili grubu, meşale yakarak karşıladı. Programa Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş ile CHP’nin Narlıdere’den aday gösterdiği Ali Engin de katıldı. Konak Belediye Başkan adayı Abdül Batur, bu görevi en iyi şekilde yapacağını, tecrübesine güvendiğini söyledi. Kendisine, “Konak’ı bilmiyor” tarzında eleştirilerin yöneltildiğini söyleyen Batur, ilçeyi en iyi Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’ın bildiğini, kendisinin de ondan sonra burayı tanıyan ikinci kişi olduğunu savundu. Batur şunları söyledi:

Haberin Devamı

‘Evlerden çıkalım!’

“Tunç Başkanıma söz veriyorum. Konak sınırları içinde Tunç Soyer başkanımızdan den fazla çalışacağım. Büyükşehir’i de çok farklı bir noktaya getireceğiz. Konak’ta en az yüzde 65 oy almamız lazım. Bundan aşağı oyu kabul etmiyorum.”