Ege Hedeflediğimiz yerdeyiz

Hedeflediğimiz yerdeyiz

20.03.2018 - 00:20 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig’de geriye düştüğü maçta Aytemiz Alanyaspor’la deplasmanda 1-1 berabere kalan Göztepe, bardağın dolu tarafına bakıyor.

Hedeflediğimiz yerdeyiz

Üst sıralardaki rakipleri Kayserispor ve Sivasspor’un yenildiği haftada Alanyaspor’dan puanla ayrılan sarı kırmızılıların 5. sıradaki Trabzonspor’la arasında 2, 6. Kayserispor’la da sadece 1 puan kaldı. Teknik Direktör Tamer Tuna, alınan beraberliğin kazanç olabileceğini belirtti, “Elbet sahaya kazanmak için çıkmıştık. Ancak elde ettiğimiz 1 puan ligin gidişatına göre bize avantaj sağlayabilir” dedi. Kalan 8 maçın 5’ini evlerinde oynayacaklarını hatırlatan Tuna, “Eğer iç sahada iyi skorlar alırsak Süper Lig’i istediğimiz bir şekilde bitirebileceğimize inanıyorum. Avrupa’yı hepimiz çok istiyoruz. Bu hedefimizi gerçekleştirecek kalitedeyiz” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Beto isyan etti

Göztepe kalecisi Beto, Alanyaspor maçı sonrası isyan bayrağını açtı. Kritik kurtarışlarla takımının puanla dönmesinde büyük pay sahibi olan Portekizli eldiven, Alanyasporlu Fernandes’in koluna bastığı pozisyon sonrası büyük acı çeken ve hakeme itiraz eden Beto, maç sonu yaralanan kolunu sosyal medya hesabından, “War marks” (Savaş işaretleri) yazısıyla paylaştı.