Ege Hediyelik eşya fuarı 19 Aralık’ta açılıyor

Hediyelik eşya fuarı 19 Aralık’ta açılıyor

11.12.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

İzmir’de her yıl sonunda olduğu gibi yine hediyelik eşya fuarı düzenlenecek. 19’uncusu gerçekleştirilecek Souvenir 2008 Hediyelik Eşya Günleri, 19 Aralık’ta Kültürpark’taki fuar alanında başlayacak.

Hediyelik eşya fuarı 19 Aralık’ta açılıyor

250 firma stant açacak, yılbaşında sevdiklerini sevindirmek isteyenler için her zevke ve bütçeye göre yaklaşık 50 bin hediyelik eşya sergilenecek. Bu renkli organizasyon, 31 Aralık’a kadar 11.00-22.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.
İZMİR Milliyet

Balıkesirli firmalar ortak yatırım yaptı
Balıkesir’de Kula Yağ, Bupiliç, Remzi Çakar Ltd. ve Elif Ticaret güçlerini birleştirdi, 4 As Market İşletmeleri A.Ş. kuruldu. Firma, Gazi Bulvarı, Bahçelievler, Paşaalanı ve Kasaplar Mahallesi’nde 4 market birden hizmete açtı, 50 kişiye istihdam sağlandı. Ortaklardan Faruk Kula, krize inat yatırım yaptıklarını söyledi. Kula, “Bence ülkemizin içinde bulunduğu koşullarda işyerleri kapanmamalı, aksine yenileri açılmalı” dedi.
COŞKUN YAMAN DHA

Manisalı işadamları 19’uncu yaşı kutladı
Manisa Genç İşadamları Derneği’nin (MAGİAD) 19’uncu kuruluş yıldönümü, ‘Dünden bugüne MAGİAD’ kokteyliyle kutlandı. Eski başkanlar Erdinç Yumrukaya, Haşim Ağar, Şaban Örenay, Renan Çapra, Bahri Kurtoğlu ve İdris Şendil’e teşekkür plaketi; Manisaspor’un eski başkanı Cengiz Ergün’e de onursal üyelik belgesi verildi. MAGİAD Başkanı Salih Fulcun, başarılı işadamlarını ve yöneticileri bünyesinde toplamakla kalmayıp, uyumlu yönetim anlayışıyla kente hizmet ettiklerini söyledi.
MEHMED HAKKI ÖZBAYIR Manisa DHA