Ege Hem okulumu hem de sinemayı seviyorum

Hem okulumu hem de sinemayı seviyorum

14.12.2020 - 00:02 | Son Güncellenme:

Türk sinemasının parlayan genç yıldızı Maral Büyüksaraç, yeni sezonda Minik Kalpler dizisi ile seyirci karşısına çıkacağını belirtti, “Gençliği, masumiyeti, çılgınlığı, heyecanı, telaşı, okumayı ve setleri çok seviyorum. Her şeyi yaşayarak büyümeyi öğreniyorum. Şunu özellikle belirtmek isterim, okulum kariyerimden çok daha önemli” dedi.

Hem okulumu hem de sinemayı seviyorum

Yedi yıldır oyunculuk yapan, aynı zamanda öğrenci kimliğini de unutmayan genç yıldız, gelecekte adından söz ettirmek istediğini ancak okulunu da ihmal etmediğini kaydetti, “İnanın, eğitim çok önemsiyorum. Set aralarında fırsat buldukça ders çalışıyorum. Bu durum size ilginç gelebilir ama eğitimi çok önemsiyorum. Ayrıca akşamları da sevdiğim bir yazarın romanını elime aldığımda, tüm günün yorgunluğunu unutuyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘Ruhuma işledi’

Henüz ilkokul çağında setlerle tanışan birçok meslek olmasına rağmen oyunculuğu tercih ettiğini söyleyen Büyüksaraç, çalışan kişinin mutlaka amacına ulaşabileceğini, bunun için de ter dökmesi gerektiğini belirtti, şöyle devam etti: “İnsanlar bir işe girişirken, bazı engellemelerle karşılaşır ve hep onu bahane eder. Ben öyle değilim. Tabii ki, insanın önünde türlü zorluklar çıkabiliyor. Seni çekemeyebiliyorlar, bunların hiçbirine kulak asmadım, asmak da istemiyorum. Çalışmak benim ruhuma işlemiş. Hem okulumu hem sinemayı birlikte yürüteceğim.” Bir işte başarılı olmak için mutluluğun ön planda olduğunu ifade eden güzel oyuncu, eğitimdeki başarının kendisini keyiflendirdiğini, ancak sinemadaki performansından da mutlu olduğunu vurguladı, “Yaşıtlarım okul için haftada 20 saatini ayırıyor, benim ancak yarısı kadar zamanım olabiliyor. Hem seti hem okulu birlikte götürmenin keyfini yaşıyorum. İnsan isteyince her şeyi başarır, yeter ki istesin” şeklinde konuştu.