Ege Hep daha fazla hizmet

Hep daha fazla hizmet

10.07.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, yardımcıları ve birim müdürleri ile 2018 yılının ilk 6 aylık performans değerlendirmesini yaptı, hedeflerin yüzde 53’ünün gerçekleştiğini açıkladı

Hep daha fazla hizmet

Bornova Belediyesi’nde, proje ve hizmetlerin başarı oranı yüzleri güldürdü. 2018 yılı hedeflerinin yüzde 53’ü, ilk 6 ayda tamamlandı. Yapılan işler ve ulaşılan hedeflerde artış sağlandı, tüm müdürlüklerde 5 yıllık stratejik plan kapsamındaki hedeflerin tamamına yakını proje ve hizmetlere dönüştü.

Haberin Devamı

Bugüne kadar yapılan hizmetlerin ele alındığı strateji toplantısında, ilçenin ihtiyacı olan projeler üzerinde değerlendirmeler yapıldı. Ayrıca stratejik plan dışında Bornovalıların gelişen ve değişen taleplerine yönelik yeni projelerin de hayata geçirildiği belirtildi. Kültür merkezleri, pazaryerleri, spor alanları ve yeni parklar hizmete açıldı.

‘Seçim varmış gibi’

Kaliteli hizmet için doğrulardan taviz vermeden, her gün seçim varmış gibi çalıştıklarını vurgulayan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Hedeflerimize ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Öte yandan aldığımız tedbirlerle gelirlerimizi de önemli oranda artırdık. Bir taraftan tasarruf yaptık, diğer taraftan belediyemize daha fazla gelir sağladık. Daha fazla kaynakla vatandaşlarımıza daha fazla hizmet etmek istiyoruz” dedi.