Ege Her geçen gün güzelleşiyor

Her geçen gün güzelleşiyor

07.03.2021 - 00:02 | Son Güncellenme:

Mobil Ofis Hizmet Aracı ile kenti sokak sokak dolaşan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Güzelçamlı Mahallesi’ne yaptığı ziyarette esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Her geçen gün güzelleşiyor

Kuşadası’nın tüm mahalleleri gibi Güzelçamlı’nın da büyük bir değişim süreci yaşadığına dikkat çeken Günel, “Aydın Büyükşehir Belediyemiz tarafından sürdürülen çalışmalar sayesinde altyapı ve içme suyu sorunu çözülecek olan Güzelçamlı Mahallesi, tamamen sorunsuz bir bölge haline gelecek. İki yıl içerisinde bölgede 240 bin metrekarelik yol çalışması gerçekleştirdik. Parkları ve yeşil alanları yeniledik. Balıkçı Barınağı’nın yollarını da yenileyeceğiz” dedi. Muhtarlık ziyaretinde de vatandaşların sorun, talep ve önerilerini dinleyerek tek tek not alan Günel, Güzelçamlı Mahallesi’nin Kuşadası için çok önemli olduğunu belirtti. Çarşı yolları ve ışıklandırmanın da yenileneceğini müjdeledi.

Haberin Devamı

28 yıllık sorun çözüldü

Öte yandan, Soğucak Mahallesi’ndeki Genç Kuşadalılar Sitesi’nin 28 senelik yol sorununu da çözüldü. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, hafriyat, tesviye ve zemin düzleştirme çalışmalarının ardından bölgeye kilit parke taşı döşemeye başladı. Yaklaşık 20 senedir Genç Kuşadalılar Sitesi’nde ikamet eden Fadime Kahraman, “Başkan Günel, adaylık sürecinde sitemizi ziyaret etmişti. Bu yolu yapacağının sözünü o zaman vermişti. Uzun yıllardır yaşadığımız bu çile başkanımız sayesinde sona eriyor” dedi.