Ege Hikayenin sonu mutlu bitecek!

Hikayenin sonu mutlu bitecek!

17.05.2021 - 00:00 | Son Güncellenme:

Misli.com 3. Lig Play Off yarı final etabının ilk maçında Malatya Yeşilyurt BLD’ye konuk olan Bucaspor 1928, karşılaşmadan 2-1 galip ayrılmayı bildi. Sarı lacivertliler çarşamba günü İzmir’de oynanacak ikinci maç öncesi finale göz kırptı

Hikayenin sonu mutlu bitecek

Misli.com 3. Lig Play Off çeyrek finalinde dış sahada 1-1 berabere kalıp Buca Arena’da 2-0 mağlup ettiği Arnavutköy Belediyespor’u elemelerin dışına iterek yarı finale çıkan Bucaspor 1928, bu turun ilk ayağında Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un bileğini Malatya’da 2-1 ile büktü. Sarı lacivertliler, çarşamba günü İzmir’de oynanacak ikinci maç öncesi büyük bir avantaj elde ederek finale göz kırptı. Bucaspor 1928’de Başkan Cihan Aktaş, yarı finalin ikinci maçında da hata yapmadan finale yükseleceklerini belirtti.

Haberin Devamı

‘Acı çektik ama başardık’

Finalde de kupanın sahibi olacaklarına yürekten inandığını dile getiren Aktaş, “Biz şampiyonluk yolunda her zaman yüreğimizle oynadık. Bu kulübe yaraşır bir şekilde mücadele ederek sezonu şampiyonluk ile taçlandırmayı hedefliyoruz. Hedefimiz önce final ardından kupa” dedi. Aktaş, “Çok karakterli oyuncularımız var. Sahadaki mücadelelerinden asla vazgeçmiyorlar. Böylesine tarihi zorluk yaşadığımız bir sezonda bu başarıları yakalamak herkesin harcı değil. Tüm oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Bu hikayenin sonu mutlu bitecek” şeklinde konuştu.

Bucaspor 1928’de Teknik Direktör Uğur Balcıoğlu, “Grubun iyi takımlarından olan Malatya Yeşilyurt maçının zor olacağını biliyorduk. Hem suni çim hem aşırı sıcak maç öncesi endişelerimizdi ama oyuna çok iyi başladık ve kontrolü elimizde tuttuk. Fakat unuttuğumuz bir şey vardı, o da maça şov yapmaya gelen, kendini ön plana çıkarmaya çalışan bir hakemle karşı karşıya kalmamızdı. Hem ilk sarı hem de ikinci sarıyı yaratarakbizi 10 kişi bıraktı. Yediğimiz golde de etkisi büyüktü. Fakat oyuncularım 10 kişi oynamaya alışıktı, o bunu bilmiyordu. Sonunda çok çalıştık, çok acı çektik ama hiç vazgeçmedik, başardık. Tüm oyuncularımı kutluyorum. Hemen toparlanıp ikinci maç için hazırlanmalıyız ve finale çıkmalıyız” diye konuştu.