Ege Hırsıza mesaj: Anılarımı ver

Hırsıza mesaj: Anılarımı ver

15.07.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Marmaris’te İskoç turist Anne Wrood’un (39) omuzundaki çantası motorsikletli iki kapkaççı tarafından çalındı.

Hırsıza mesaj: Anılarımı ver

James David (55), eşi Anne Wrood ile tatil için iki hafta önce Marmaris’e geldi. Armutalan’da bir otele yerleşen İskoç çift, 15 gün boyunca kültür turları, günübirlik gezi teknesiyle gezi ve çeşitli disko ve gece kulüplerinde partilere katıldı. Katıldıkları her etkinliği fotoğraf makinesiyle ölümsüzleştirdi.

Haberin Devamı


Paralar senin olsun
Tatillerinin son gününde sabah yürüyüşe çıkan İskoç çift, kapkaça uğradı. 100 TL, 30 sterlin, cep telefonu ve fotoğraf makinesinin bulunduğu çantayı kapan kapkaççılar, kayıplara karıştı. Anne Wrood, 15 günde 450 kare fotoğraf çektikleri, o anıların kendileri için çok büyük anlamı olduğu belirtti, hırsıza, “Paralar da senin olsun, cep telefonu da... Yeter ki anılarımızı ver” dedi.

Eşi kaçınca intihar etti

Tire’de, eşinin başka biriyle kaçmasına kahrolan 40 yaşındaki Mustafa Karadiş, girdiği bunalım sonucu kendini ağaca astı. Toptepe Mesire Alanı’nda cesedi bulunan Karadiş’in, Tire Devlet Hastanesi’ndeki görevinden iki hafta önce istifa ettiği öğrenildi. Üç çocuk babası Karadiş’in 33 yaşındaki eşi Ümmü Karadiş, iki hafta önce, 19 yaşında bir gençle kaçtı. Bu durumu gururuna yediremeyen Mustafa Karadiş, canına kıydı. Polis, cesede ulaştığında, Karadiş’in telefonu çaldı. Arayan, teyzesiydi. Polis, tlefondaki kadına, Karadiş’in intiharını güçlükle söyleyebildi.

Haberin Devamı

KAMURAN KIZILBOĞA DHA

Çiftçiyi yakmışlar

Tire’de, üç gündür kayıp olan 51 yaşındaki çiftçi Mehmet Oral, bir dere yatağında av tüfeğiyle vurulup, cesedi yakılmış olarak bulundu. Başköy’de çiftçlik yapan evli, iki çocuk babası Mehmet Oral, ayakkabıları ve şahsi eşyaları sayesinde yakınları tarafından teşhis edildi. Oral’ın kesin ölümü, otopsi raporundan sonra belli olacak.

TİRE DHA

Zincirleme kaza: 1 ölü

Manisa’da, iki otomobil ve bir kamyonun karıştığı kazada bir kişi öldü, iki kişi yaralandı. Celal Şahin (67), kul-landığı 34 EGE 64 plakalı otomobilin hakimiyetini kaybetti. Otomobil, önce Ahmet Altuntaş yönetimindeki 45 HA 8300 plakalı otomobile ve Hasan Şenay’ın kullandığı 45 ND 876 plakalı kamyona çarptı. Selma Şahin öldü, Neşe Gül ve Celal Şahin yaralandı.

MANİSA DHA