Ege Hizmette birlik

Hizmette birlik

22.06.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

.

Hizmette  birlik

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’e nezaket ziyaretinde bulunan Aydın Büyükşehir Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Beş yıl uyum içinde çalışacağız” dedi

Haberin Devamı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP ile İYİ Parti’nin Aydın ve Kuşadası yöneticileriyle birlikte Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’i ziyaret etti. 31 Mart yerel seçimlerindeki başarısı nedeniyle Günel’i tebrik eden Başkan Çerçioğlu, verdikleri destek için de Kuşadası halkına teşekkür etti.

‘Hep yanımızda’

Geçen beş yıl boyunca Kuşadası’na büyük yatırımlar yaptıklarını ifade eden Başkan Çerçioğlu, “Kuşadası halkının isteklerini yerine getirmek üzere kolları sıvayıp çalışmaya başladık. Elbirliği ile tüm sorunların üstesinden geleceğiz. Kuşadası Belediye Başkanımız Ömer Günel’le birlikte önümüzdeki beş yıl boyunca uyum içerisinde çalışacağız” diye konuştu. Başkan Günel ise, “Ziyaretiniz bizleri çok mutlu etti. Göreve gelmemizin üzerinden kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen Büyükşehir’in sunduğu destekler yadsınamaz boyutta. Seçim döneminde de hep söylediğimiz gibi Büyükşehir ile olan birliğimizden hizmet doğacak” dedi. Ziyaretin ardından Başkan Özlem Çerçioğlu ve Ömer Günel, CHP ve İyi Parti Kuşadası İlçe Başkanlıklarını ziyaret etti.